Szerinted a magyarok mikor fognak rájönni arra, hogy a DK kormányra kerülésével vezet csak vissza Európába Magyarországnak az út? Más ellenzéki párt nem olyan erős és szervezett, hogy leváltsa a Fideszt
"Rengeteg dologban például a migráció,gender kérdésben a DK behajolna az EU-nak.Ezeket viszont a magyarok nem támogatják,így marad ellenzékben a baloldal."
Persze, a plakátok is megmondták az utcán, hogy a magyarok 97 százaléka elutasítja a szankciókat, te is láttad. Ez biztosan így is van.
97% az 1 millió párszáz válaszolónak az eredménye, feltételezem a fidesz keménymag küldte vissza. Azt is feltételezem, hogy a Fidesz hazudik a számokról😂 nem nehéz elképzelni.
Amúgy én nem haragszom feltétlen, ha egy politikai párt a saját érdekei mentén nem mindig mond igazat, a Fidesztől sem tagadom el, hogy a politikában lehet hazudni érdekérvényesítés céljából. Gyurcsányra úgyszintén nem a hazugság miatt kéne haragudni. Mindenki hazudik, aki politikus. Szerintem a fő szempont, merre vezeti az országot, milyen irányba. Tudom, hogy a magyarok átlag mentalitását a Fidesz, és Orbán testesíti meg, de arra kéne rájönni, hogy az országnak nem erre van szüksége. Jó lenne itt is európai módra 700-800 ezres minimálbér, vagy 1 millió 200 ezres mozdonyvezető bér, mint Ausztriában.
Nem mondom, hogy ha a DK lenne hatalmon, másnap már ott is lennénk, de az oda vezető útra rátenné az országot, aztán rajtunk múlna embereken, hogy mennyi idő lenne elérni.
Dee neeeeem, nekünk Óóóbán a kirááájjj
Megszoksz vagy megszöksz. Én megszökök, mint 1 milliónál is több sorstársam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!