Mit szóltok hogy Bohàr Dàniel màr megint össze vissza hazudozik?
Figyelt kérdés
Most a debreceni tüntetèsek egyik hangoskodójàt próbàlja soros àltal pènzelt fizetett provokàtor ügynöknek beàllítani. Aki a valósàgban csak egy szerencsètlen nàrcisztikus bohóc, aki minden politikai megmozdulàson próbàl kèretlenül szerepelni. Mellesleg soros elèg rosszul fizetjez az illetőnek, mert a cège èvek óta csődeljàràs alatt van, ès az anyja lepukkant ingatlanjàból szokott jelentkezni a neten.2023. jan. 29. 08:20
2/10 anonim válasza:
pénzért bármit
ha soros többet fizetne neki, akkor orbán lenne a patás ördög szzámára
egyébként politikai hozzáállás nélkül szánalmasak ezek nagyhangú csicskák
3/10 anonim válasza:
Bár fogalmam sincs, kiről van szó, de gondolom az akksi gyár jövőbeni munkavállalóját tisztelhetjük benne.
4/10 anonim válasza:
Nem meglepő, hogy hazudik.
Fideszes.
5/10 anonim válasza:
Bohár az egyik legirritálóbb hazudozós narancsos seggnyaló. Ez a majom szerintem még a saját anyjának is hazudni szokott.
7/10 anonim válasza:
A Nap süt, a Föld forog, a fideszesek pedig hazudoznak össze-vissza. Nincs itt semmi látnivaló.
8/10 anonim válasza:
Ebből él. El nem tudom képzelni mit érezhetnek a szülei. Szerintem ezek a karàcsonyt is egymàssal töltik, mert senki sem kívàncsi rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!