Miért szavazna bárki a baloldalra?
Uhh :) ez a kérdés vagy troll, vagy valaki ennyire nem tájékozott :)) nem akarom tudni :))
Ha tanultál politológiát valaha, akkor nem ezeket a kifejezéseket használod. Illetve, Amit manapság baloldalként tálalnak, az igazából eleve értelmezhetetlen :)
Jó tisztázni, mi az a migráns, és érdemes utána nézni, nem pedig egy alapozatlan tv2 vagy ki tudja mire támaszkodni :)
Képzeld el, hogy itt is beüt valami, ( egyre közelebb érzem ezt) menekülnöd kell, közben pedig tisztes állampolgár vagy, de ahova mennél, nem mehetsz, mert valaki ugyan ezt a hülyeséget mondta valakinek, aztán politika lett belőle . :))) Csak gondold át :)
A szeletelest megint nem tudom hova tenni, mert nincs realitása .
Pont, hogy most nem néz semmibe bennünket senki, és az alján vagyunk a társadalmi rétegnek, de örülök, ha ez érdekel :)
"baloldal miatt szeletelték fel Magyarországot"
Ez most troll kérdés, vagy a kérdező tényleg ennyire sötét?🤣🤣
Miért gyülölöm emnyire a hazámat?
Kb az olyan félék miatt amilyen Te is vagy....
Plusz menjél ki nézzél körül, nézz rá a magyarokra...
Fidesz szerint mindenkit gyülőlni kell, mindenkivel háborozni kell, és mi denki rossz....
Én csak követem a pártutasítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!