Az MSZP minek örül az újabb orbitális bukta után?
az utolsónak igaza van...szerintem amugy önkormányzati választásoknál kevésbé számit a "szin".. inkább az hogy jó polgármester-e avagy sem... ha történetesen egy civil mozgalmas lenne a legjobb akkor az kéne..
amugy meg, az lmp-nek és a jobbiknak is vége van? a kérdésedből kiindulva....
"Úgy tűnik, hogy Botka bennmaradását úgy értékelik mintha megsemmisítő csapást mértek volna a Fideszre országosan"
Alapelem a politikai kommunikációban, hogy a pozitívumokat kell hangsúlyozni. A holnapi baloldali sajtó Botkával lesz tele, mintha Szegeden élne a fél ország.
"Ezek be vannak oltva valóság ellen ?"
Nem, a helyükben én is pontosan ezt csinálnám.
Utolsó:
vagyis hazudnál magadnak te is. Nyugi: a kulisszák mögött orbitális nagy kudarcként értékelik ők is. Remélem az MSZP erodálódik ennek következményeként.
Utolsó! Te tényleg nem értetted mire vonatkozott a kérdése? Azért a Jobbik közel sem MSZP kategória. Az MSZP volt hatalmon 8 évig és most orbitális bukást szenvedett el. A Jobbik pedig nem volt kormányon. Nem hiszem el, hogy nem értetted mit kérdezett.
ennek ellenére áprilisban Vonáék még azt is mondták h két harmaduk lesz, meg hát most is olyan nagy mellénnyel álltak fel hogy az ember ezt orbitális buktának véli...
olyan mintha azt mondanám h simán ugrok helyből 5 métert, aztán 1,9m-t ugrok...viszont mindenki tudja hogy tőlem az 1,9 a reális, az 5öt soha életbe nem ugranám meg, csak mivel én ezt mondtam ezt várják el tőlem... nem védem az mszpt, persze hogy kormánypárt volt és most nagyot bukott.. de igazából most mindenki bukott aki nem narancsos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!