Most mi ez a keverés a debreceni akkumulátorgyár körül?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 17:56
1/13 anonim válasza:
Egyesek megpróbálnak belőle politikai hisztit csinálni önző pártpolitikai célból. De majd lenyugszik ez is, mint az összes hasonló.
2/13 anonim válasza:
Amíg ennyi birka bari van addig ja,lenyugszanak:)))
3/13 anonim válasza:
miért nem lehet betiltani az akkus szarokat ?
4/13 anonim válasza:
Mert akkor a haszon nem folyik az érdekeltek zsebébe azért.
5/13 anonim válasza:
3: Speciel a belső égésű autók betiltása van soron.
6/13 A kérdező kommentje:
3. Akkor nem lenne elektromos autó, de még mobiltelefon sem. Szóval nem lesznek betiltva sehol sem a világon az "akkus szarok".
Azt viszont továbbra sem tudom hogy miről megy ténylegesen a keverés. Ez csak egy gyár. Hogy lehet ennyit vitatkozni róla?
2023. jan. 28. 20:04
7/13 anonim válasza:
Költözz akkor oda és tapasztald meg mennyire egészséges egy ilyan gyáracska környékén élni és akkor majd rájössz mi ez a "keverés" a te szavaiddal élve.
8/13 A kérdező kommentje:
7. Jó, én nem tudom, azért kérdezem. Szóval a szennyezésen megy akkor a vita? Mennyire szennyez egy ilyen gyár? Gondolom vannak azért Uniós korlátozásak a szennyezéssel kapcsolatban.
2023. jan. 28. 20:38
9/13 anonim válasza:
8: Ennél ezerszer szennyezőbb gyárak és erőművek vannak Magyarországon és szerte a világon.
10/13 anonim válasza:
Pl. elvették a gazdák földjét, kisajátítottak értékes termőföldeket, kisemmiztek embereket, családokat, megmérgeznek vízkészleteket, erdőket és kisemmizik hazánkat, aztán meg kiviszik majd a profitot...
Szép kis "keverés".
De sokakat nem zavarja mindez, sajnos! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!