Politikai kérdés: Lesz újraszinkronizált verzió a Gyűrűk urából?
Figyelt kérdés
Amiben megyék helyett vármegyékben fog Frodó kalandozni?2023. jan. 28. 01:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, lesz vármegyés Frodó!!
Nem, nem lesz ilyen
Jobb ötletem van:
Más, leírom
Csak verset költeni jöttem ide Rogán Antalról
15 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Kurjantott a gólyatöcs,
Rogán Antal egy nagy ember!
2023. jan. 28. 01:59
4/10 anonim válasza:
Nemzetstratégiai kérdés hogy újraszinkronizálják.
5/10 anonim válasza:
Igen és Viva Phylypp lesz a hangmérnök.
7/10 anonim válasza:
Nemtom megvan-e, de a Megye nem egy magyar megye, hanem egy angol megye. Amennyiben a brittek átnevezik a shire területtípust valami másra, szóbajöhet a dolog.
Mondjuk a Megye hamarabb volt Megye, mint ahogy a vármegyéinket elneveztük volna...
8/10 anonim válasza:
Nem, a Shire fordítása Megye, vármegyének inkább a county (grófság) felel meg.
9/10 anonim válasza:
7-esnek igaza van. Tolkien shire-nek még akkor nevezte, amikor itt még bőven vármegyék voltak
10/10 anonim válasza:
9, én mondjuk arra gondoltam, hogy a Gyűrűk Ura az Ember Kora előtti időszakot meséli el. A mi írott történelmünk ott kezdődik, ahol a Gyűrűk Ura véget ér. Azaz úgy nevezték el a dolgokat ahogy akarták, aztán később úgy nevezzük át ahogy akarjuk.:D
Most mit érdekel minket, hogy a dínók hogy hívták a régióikat, he?:D Mi köze annak a vármegyékhez vagy megéykhez?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!