Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tavasszal szavaztál, de...

Ha tavasszal szavaztál, de most nem, miért hagytad ki a mostani választást?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Kulfoldon tartozkodom, pedig mentem volna.
2010. okt. 3. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Öcsém egész napos túrán vett részt, amúgy ment volna szavazni.

A szüleim viszont nem akartak szavazni, bár nem voltak akadályoztatva.

2010. okt. 3. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Tavasszal, még szocializmus volt.
2010. okt. 3. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Két okból

1. A falumban 1 polgármester jelölt volt, az aki 4 éve.

A képviselő jelöltek is nagyjából ugyan azok akik eddig voltak és egyikről se gondolom hogy túl sokat tudnának tenni a faluért.

2. Egy kivételével mindenki függetlenként indult és mivel az az 1 se jobbikos volt, ezért nem mentem el.

Függetlenre nem szavazok mert ki tudja hogy valójában milyen elveket vall. Lehet hogy komcsi.

2010. okt. 3. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Őszintén?Tudom,hogy kik indultak....

Volt,amelyik sitten ült,másik sikkasztott,harmadik egy cigány nő,aki csak magát sajnáltatja stb stb....

2010. okt. 3. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:
21:34 - Figyelj, ez nem indok, tudod, miért? Mert úgy gondolom, hogy ahol lakom, ott legyen olyan vezető, akiben megbízok, hogy jó irányba tudja vezetni a települést/kerületet, és ez a választás erről szól, vagyis erről kéne szólnia, és ha van lehetőségem, és a lehetőségek közül van olyan, akiben megbízok vagy jobban megbízik, mint a többiekben, akkor elmegyek húzni egy x-et, aki akadályoztatva volt vagy nem volt megbízható ember számára, azt megértem, de a te indokod alapján neked mindegy, ki vezeti a te lakóhelyedet...
2010. okt. 3. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Oké, kérdező, de mi van, ha az összes antipatikus, és a hátteer sem tetszik? Vannak olyan helyek, ahol ótvarabbnál ótvarabb emberekre lehet szavazni, akiket esetleg még személyesen is ismersz.

Nagyon hiányolom azt a fehér négyzetet...

Én amúgy voltam szavazni, mindig megyek, de nálunk legalább indul olyan ember, akit hitetlesnek tartok.

2010. okt. 4. 00:31
 8/8 A kérdező kommentje:
00:31 - Te nem olvastad el vagy nem értetted meg, amit leírtam? Ha nincs számodra elfogadható jelölt, azt megértem, az indok, az normális indok, de azt, hogy "már átléptünk a régi rosszból", nem tartom elfogadható indoknak, mert hogy most mi lesz, az még egy nagy kérdőjel.
2010. okt. 4. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!