Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt lenne az ideje kilépni az...

Itt lenne az ideje kilépni az unióból?

Figyelt kérdés

Szerintem igen. Az unió nem ad semmi pluszt az országnak. Max annyit, hogy Európán belül lehet dolgozni és utazni.

Hogy miért kellene kilépni:

Az Unió magyarellenes, és Magyarország ellen hangol mindenkit.

Az unió szövetségese, Amerika kiprovokált egy háborút és nyakig benne vannak a háborúban Oroszország ellen, amit Oroszország úgy is meg fog nyerni.

A káros szankciókról nem is beszélve. Hála az uniós szankcióknak Európa és Magyarország romokban van.

A szankciók nem hozták el a háború végét, sőt, Európa letérdelt miattuk, Oroszország és Kína jól van, Amerikának meg egyenesen kedvezőek a szankciók, amik tönkreteszik Európát.

És azt se felejtsük el, hogy a 2010-ben megbukott magyar baloldal folyton Brüsszelből aláás az országnak, és nemzetellenes dolgokat támogatnak. Uszítanak Brüsszelből a háborúra, a szankciókra, források megvonásáért lobbiznak brüsszelben és a brüsszeli és amerikai baloldallal folytatják a magyarellenes politikát.

2023. jan. 27. 18:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%

"A szankciók nem hozták el a háború végét"

Miért, veled tényleg elhitették, hogy a szankciók fogják elhozni a háború végét? :D Tévedésben élsz, eleve nem is ezzel a céllal foganatosították a szankciókat.

A mikrosütődnek is fel szoktad hánytorgatni, hogy nem mossa ki a ruháidat?

2023. jan. 27. 19:25
 22/42 anonim ***** válasza:
85%

"Már csak egy volt EU-s ország, de Skóciában már oktatnak LMBTQ-t:"

Tehát azért kell az EU-ból kilépni, mert egy nem EU-s országban oktatnak LMBTQ-t?

2023. jan. 27. 19:27
 23/42 anonim ***** válasza:
20%

"Tehát azért kell az EU-ból kilépni, mert egy nem EU-s országban oktatnak LMBTQ-t?"

Az érzékenyítés minden nyugat-európai országban legalább egy évtizede jelen van, Magyarországon is próbálkoztak vele, de sikereket nem tudtak elérni szerencsére. Például a Meseország mindenkié című könyv is egyike volt ezen próbálkozásoknak. Skócia után várhatóan Németország lesz a következő, ahol az általános iskolások mindennapjainak része lesz az LMBTQ fogalom.

Szerencsétlen gyermekekeket csak összezavarja az egész, fogalmuk sincsen a szexualitásról ilyen idősen, hiába tanítják nekik, csak fejlődési zavarokat fog okozni náluk. Beteg világ lett ez.

2023. jan. 27. 19:36
 24/42 anonim ***** válasza:
11%
Igen. Az EU-tagság semmilyen előnnyel nem jár számunkra, hátránnyal annál inkább.
2023. jan. 27. 20:37
 25/42 anonim ***** válasza:
81%
@24 szamotokra lehet hogy nem, de Magyarorszag szamara rengeteg elonnyel jar.
2023. jan. 27. 20:43
 26/42 anonim ***** válasza:
15%
#25 Pl. hogy robotolhatunk a multiknak nevetséges éhbérért, vagy hogy megvehetjük a nyugaton senkinek nem kellő szemetet jó drágán?
2023. jan. 27. 20:50
 27/42 anonim ***** válasza:
82%
@26 Ez ne az EU-nak köszönd, Ezt Orbánnak köszönd. A belpolitikai helyzetért ő a felelős, nem az EU.
2023. jan. 27. 21:05
 28/42 anonim ***** válasza:
84%
24es, én az EU-tól kaptam karriert, új hazát és feleséget, családot. Kérlek, a saját nevedben beszélj, amikor ilyeneket irsz. Nekem qva sokat adott ez a hulladék, tüdőnlőtt akármi. Én ezerszer választom inkább ezt, mintsem, hazamenjek közétek.
2023. jan. 27. 21:12
 29/42 anonim ***** válasza:
13%

"24es, én az EU-tól kaptam karriert, új hazát és feleséget, családot."

Ahhoz mit szólnál, ha a gyermeked bejelentené, hogy nemet szeretne váltani? Azt is az EU adná neked, hálás lennél érte?

2023. jan. 27. 21:19
 30/42 anonim ***** válasza:
84%
Szülőként támogatnám, ha biztos benne, hogy ezt akarja.
2023. jan. 27. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!