Nem, nem adta ki. De valóban, a modern ipar a jövő záloga. Egy friss elemzés alapján 2040re lényegében megszűnhet a hagyományos autók gyártása, erre fel kell készülni.
2023. jan. 27. 10:31
3/11 anonim válasza:
Én tényleg nem szeretek ilyen fellengőz lenni, de, amikor ekkora társadalmi ellen állás van, és bizonyitottan környezetszennyezőek ezek a gyárak, amiknek környezetében még emberi egészségre is káros szennyezést tud eredményezni a működés, akkor miért csak én tartom ezt az embert, hazaárulónak?
2023. jan. 27. 10:32
4/11 anonim válasza:
Én nem értem, nem arról volt szó, hogy nem szeretjük az ukránokat? Most meg gyárakat épitünk nekik?
2023. jan. 27. 10:39
5/11 anonim válasza:
Németországban is vannak akkumulátorgyárak, biztos vagyok benne, hogy meg lehetne ezt oldani anélkül is, hogy a környező emberek egészségére káros legyen. Nem ez a baj.
Talán nem is tudatosul az emberekben, de akik most a gyárak ellen tüntetnek valójában a korrupcióra alapuló rendszer ellen tüntetnek, mert elveszítették azt a legalapvetőbb bizalmukat, hogy a döntéshozók a lakosság érdekeit helyezik előtérbe. Ha elhinnék, hogy a hatóságokat nem lehet megvenni, és keményen betartatják a környezetvédelmi előírásokat, akkor nem lenne baj.
Aki az akkumulátorgyárak ellen tüntet az a NER ellen tüntet, csak még nem biztos, hogy rájött.
2023. jan. 27. 10:53
6/11 anonim válasza:
2: nem a gyárral van a baj önmagában, hanem a szennyezéssel, ha a németeknél van ilyen, azt szigorúan veszik, de nem nehéz kitalálni, hogy a korrupt fideszkormány, ami a kínaiaknak nyal, elsikálja majd, ha szennyezés lesz, nem fogja leállítani a gyárat, vagy hasonló, nehogy megharagudjanak a kínaiak
2023. jan. 27. 10:57
7/11 anonim válasza:
Végülis persze. Magyarországnak egyetlen igazi kincse maradt, a víz, dobjuk oda a kínaiaknak a klíma katasztrófa küszöbén, amikor nyáron több hetes aszályok vannak. Jó ötlet. Okosak ezek a fiúk. Nagyon.
2023. jan. 27. 12:38
8/11 anonim válasza:
7: A debreceni gyár lényegében szennyvizet használ majd fel.
a debreceni gyár vízfelhasználásának nagyrészét, nagyjából 70-80 százalékot amúgyis úgynevezett szürkevízzel elégítik majd ki, ami tisztított szennyvizet jelent, tehát nem használja el a város vízellátását.
#8 akkor csak véletlenül akarják odavezetni a Tisza vizét, ugye?
2023. jan. 27. 13:03
10/11 A kérdező kommentje:
Most mindent megígérnek hogy ilyen zöld lesz olyan környezetvédő ökológikus. Aztán elkészül minden bajuk lesz tőle, de akkor már nincs mit tenni, kompromisszumot kell kötni - mondják majd a fidesz potentátok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!