Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ott lesz Pankotai Lili is...

Ott lesz Pankotai Lili is január 31.-én a pedagógus tüntetésen?

Figyelt kérdés
Ha igen, beszédet is fog mondani?

2023. jan. 26. 18:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Igen, mert ahelyett amit mondott mindenki arra figyel, hogy volt benne 5db trágár szó és e körül csinálnak egy hatalmas nagy felhajtást, hogy még véletlenül se figyeljen senki arra amiről beszélt."

Nem érted a problémát. Nem azzal van baj, amit két káromkodás között elmondott. Azzal van baj, hogy undorító módon nyilvánult meg egy nemes célt szolgáló tüntetésen, ezzel méltatlan helyzetbe hozva a tüntető pedagógusok ezreit. Már amelyiknek egyáltalán volt annyi realitásérzéke, hogy ezt észrevette.

"Tehát ha írnál egy verset amiével dobogós leszel egy versenyen és aminek a témája egyébként erősen kapcsolódik egy tüntetéshez ahova meghívnak téged, hogy olvasd fel azt a versedet amivel részt vettél a versenyen (feltehetően mert tetszett és megértették, felfogták a mondandóját) akkor te nemet mondanál."

Igen, nemet mondanék, mert nem akarnám a tanártüntetést az én alpári megnyilvánulásommal megbélyegezni, még akkor sem, ha ezt a megnyilvánulást díjaztak máshol.

"Egyébként mindegy, hol adják elő a vers attól még vers marad."

Nem a verset kérdőjeleztem meg.

2023. jan. 27. 14:42
 22/22 anonim ***** válasza:

Nehéz lehetett, utolsó.

Láttam fotókat róla, inkább tűnik egy transzmaszkulin férfinek, mint nőnek, az öltözködése is megerősíti ezt az állításomat. Szerintem titokban ő férfi szeretne lenni, nem nő. Lehet ettől ilyen frusztrált és ideges szegény. Sajnálom őt erről nem tehet.

2023. nov. 6. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!