A hírek szerint Donáth Anna február 4-én, bejelentkezik miniszterelnök-jelöltnek és az ellenzék vezetőjének. Vélemény?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 14:56
11/24 anonim válasza:
most jelenleg ott tartunk, hogy amit csinál Drága Vezérünk, sok embernél kiveri a biztositékot.
sztem nem lenne rossz, ha Női miniszterelnőkünk lenne. Már sok helyen van ilyen.
12/24 anonim válasza:
Hajrá, garantált lesz az újabb Fidesz 2/3 ad...
13/24 anonim válasza:
Kb. 5 perc alatt kicsinálják az apja miatt. Nyilván nem jogos az ilyen karaktergyilkosság, de sajnos ebben az országban ez a realitás.
14/24 anonim válasza:
Ha jogában áll, tegye!
-Ettől még nem választják meg! :D
15/24 anonim válasza:
"sztem nem lenne rossz, ha Női miniszterelnőkünk lenne"
Nem is, csak nem pont ő. Varga Judit vagy Dúró Dóra sokkal alkalmasabb lenne erre a feladatra.
16/24 anonim válasza:
Fideszes körökben is a legtehetségesebb ellenzéki politikusnak tartják, félnek is tőle, mint a tűztől, ezért is kezdődött el a karaktergyilkolása.
18/24 anonim válasza:
13: az apja és a leszbikus bántalmazás lemezek már lejártak. nyilván próbálkoznak újjal majd, de nem biztos, hogy most.
19/24 anonim válasza:
Nehéz lesz észrevenni, mert Dobrev majd árnyékot vet rá.
20/24 anonim válasza:
Hát ha a tavalyinál nagyobb bukást akarnak akkor jó időben el kell kezdeni készülni rá... a bukta az alapból garantált míg GYF képben van, csak a méretek a kérdésesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!