A hatalmas baloldali média túlsúly és az ott hallottak hatása vagy a választók értelmi képességei miatt kialakult rossz életérzés miatt ilyen keserű, és ellenséges a legtöbb balos?
Néhány axióma:
Baloldal uralja a médiát, baloldali, liberális, panaszáradat zúdul az emberekre, amennyiben nem tudatosan szűri mit hallgat, mit olvas, esetleg mit néz a tv-ben.
Balliberális oldalon frusztráció és ellenszenv, keserűség a jellemző.
Kérdés:
Ezek az emberek a média hatására lettek ilyenek, vagy saját hibájukból és kényelmesen belemerülnek a balliberális szennyáradatba?
"Néhány axióma:"
Attól, hogy ezt odaírod, még nem lesz axióma.
Hazudtál, ilyen egyszerű és nincs gerinced felvállalni. Tipikus fideszes.
Amúgy én komolyan sajnálom a fideszeseket. Ennyi besavanyodott, falun élő, tanulatlan, tájékozatlan embert még nem láttam.
Olyanok vagytok mint a szibériában jakokat tartó orosz vidékiek, van egy rádiótok amin megy a kormánymédia aztán ennyi. Igények nulla, tájékozottság nulla, fejlődés nulla.
Megenném a kalapom ha ennyire a 70-es évek tipikus magyar prolija lennék aki nem lát messzebb három utcánál.
#22: "Ennyi besavanyodott, falun élő, tanulatlan, tájékozatlan embert még nem láttam."
Falun élek, BAZ, itt embert nem találsz, aki bevallaná, hogy fideszes. Vannak, mert itt is ők nyertek, de még ők is szégyellik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!