#40 Persze, persze.
Rossz ez a gyár is meg rossz az összes többi is, merafidesz...
Menjünk vissza 2010 előttre, milyen jó is volt akkor a 10%-os munkanélküliség, a reálbérek csökkenése, a körbetartozások, mert az állam nem fizette ki a vállalkozókat de beszedte az adókat, eladtak mindent fillérekért külföldi kézbe a vízközművektől a repülőtéren át a MOL részvényekig, még is egyre nőtt az államadósság és míg a környezetünkben minden frissen csatlakozott tagállamban erős gazdasági növekedés volt (6-11% évente), addig nálunk lassult az ország és a GDP 1% alatt "növekedett" már 2007-ben. A lehető legjobb gazdasági környezetben.
Hurrá, menjünk vissza oda!
Ja, nem.
41, és ki a f#szom mondta neked, hogy én a 2010 előtti időszakot akarom? Se Gyurcsány, se Orbán. A harmadik utat akarom.
Az a neve, hogy Mi Hazánk Mozgalom.
@9
Én se értettem a magyarnak miért büdös a munka. Pedig jól fizetnek ott, egy haver ott dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!