A Schiffert, Hontot, Ceglédit és a hasonló közéleti szereplőket, akik nem anti-Orbánisták miért tartják NER közelinek?
Azt hittem, hogy az ellenzék fog tanulni az újabb 2/3-os vereségből és konszolidálni fog. Nem, inkább ugyanazt folytatják és ennek nem lesz más eredménye, mint 2026-ban is egy új 2/3. Ezek a szereplők akiket fentebb írtam nagyon sok dologban kritizálták már a kormányt, pl. Schiffer András vitája Dömötör Csabával, vagy Hont András vitája Huth Gergellyel és még sorolhatnám még. Nekem mostanában nagy csalódás a Puzsér, mert MZP és az orosz ukrán háború óta letért erről a centrumépítésről és eléggé hisztérikusan kritizálja a kormányt úgy ahogy az ellenzék. A hisztérikus megközelítés eddig csak 2/3-ot hozott a fidesznek. Tényleg olyan ellenzék kéne amiről a Schiffer beszél, hogy a globális kapitalizmussal szemben fogalmaznának meg kritikát az "ezek lóóópnak" ellenzéki mantra helyett, és így az Orbán kormányt is lehetne jogosan kritizálni.
Ha valaki nem megszállottan Orbán gyűlölő az már csak NER közeli lehet?
Aki nincs velünk az nincs, mondja az orbánista doktrína.
Szerintem ez nem vagy-vagy. Egyetértek: szerintem az ellenzéknek el kellene kezdenie hisztizés helyett komolyabban építkezni, mert - ahogy te is mondtad - ezek csak a kétharmad garanciái. Agyf.sz, amikor addig terjed a politizálás, hogy "hazudik, mondjon le!"
Ugyanakkor Schiffer szerintem is a Fidesz kürtjeit fújja. Az a gondolat, hogy ettől NER-közeli lenne, szerintem egyszerű cinizmus, szerintem inkább csak köpönyeget cserélt a fickó. Mindenesetre én őbenne semmilyen konstruktív energiát nem látok, ugyanannak az alja posványnak a képviselője, mint a legtöbb magyar politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!