Mi a véleményed a kínaiak tervéről, hogy Magyarországra egy gigantikus mérgező akkumulátorgyárat akarnak építeni?
Én is debreceni vagyok, és elkeseredett. Egyre rosszabb itt a helyzet, kiszáradtak a tavak, a Nagyerdőt is folyamatosan pusztítják. A csónakázótó szökőkút lett, a parkokat, tisztásokat lekövezték, építettek 132 új szállodát, amik konganak az ürességtől, de az Aranybikát hagyták tönremenni, az állomás környékére nem lehet menni, mert leütnek, kirabolnak, megkéselnek. A Petőfi téri parkot szintén telerakták kövekkel, + építettek egy 3 játékot tartalmazó játszóteret fák nélkül a tűző napra (ja, a fákat kivágták), jelenleg 3 fő közlekedési úttest beszakadva, az utak olyan kátyúsak, hogy folyamatosan tengelytöréstől kell félni, a lámpák nincsenek összehangolva, állandóak a dugók (ebben már Budapestet is megelőztük, a legjobb termőföldeinket eladták, sok kút már kiapadt, ők öntözni sem tudnak, de most idehoznak egy vízigényes akkugyárat. Nagyon, de nagyon sajnálom a gyerekeinket, unokáinkat. De nem tudom, hova költözhetnénk, mert 25 akkugyárat terveznek, szerintem jut az ország minden részébe. Itt a következő: [link]
Cívis vagyok, itt születtem, itt éltem le az életemet, imádom/imádtam ezt a várost, de már inkább menekülnék innen.
A youtubon megtalálod a közmeghallgatást teljes egészében. A polgármester pedig megmondta, hogy márpedig a gyár megépül. Egy kis ízelítő a közmeghallgatásról:
https://www.youtube.com/results?search_query=debrecen+akkumu..
Éedemes meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!