Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliak miért rettegnek...

A jobboldaliak miért rettegnek ennyire a bevándorlóktól?

Figyelt kérdés
Most nem a tömeges bevándorlásra gondolok. De például találkoztam olyannal Pesten, aki ki volt akadva pár indiai turistára, hogy mit keresnek ott az utcán. Egy másik úgyszintén, pedig ők még európaiaknak is tűntek, turisták voltak. Nem túlzás ez azért egy kicsit?

2023. jan. 23. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9 Az USA-ban is ezzel riogatnak, ehhez képest a csóró papírok nélküli bevándorlók kevesebb bűncselekményt követnek el, mint az ott született állampolgárok:

[link]

2023. jan. 23. 16:10
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Európa török megszállása (ami a bolgárok, románok számára pl. csak 150 éve ért véget) nem elég indok számodra, miért nem jó, ha Európa iszlám-arab-ázsiai népek, kultúrák foglyává válik ?

Kezdetben a románok is csak bevádorlók voltak, dolgozni jöttek hozzánk ,aztán párszáz év múlva ellopták Erdélyt.

Londoni nyaralásom alkalmával sétálgattam, és egy török fél óráig zaklatott, el akart venni feleségül, mondta, h már volt magyar felesége, aki szült is neki, szüljek én is .

Ti se beszéltetek még törökkel, arabbal, ázsiaiakkal, azért nem tudjátok, hogy milyenek.

2023. jan. 23. 18:15
 13/16 A kérdező kommentje:
#12: Nem tudom, amikor valaki láthatóan senkinek nem szándékozik ártani és az is egyértelműen látszik, hogy turistaként vannak itt, olyankor nem, nem elég indok. Ilyenkor csak az ok nélküli idegengyűlöletet és mérgezett elmét látom magam előtt.
2023. jan. 23. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:
A kérdést a bevándorlókról tetted fel, nem a turizmusról. ...
2023. jan. 23. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Bennem nincs ok nélküli idegengyűlölet, nem zavarnak az indiai turisták sem.

Ellenben marhára zavarna, ha megszállnának minket olyanok, mint a török csávó, akiről meséltem és fél óráig zaklatott az utcán ,h szüljek neki gyereket..még hozzám is nyulkált.

2023. jan. 23. 18:35
 16/16 A kérdező kommentje:
#14: Akkor a kérdés nem neked szólt, hanem akit zavarnak. Bevándorlást írtam a címben, mert (szerintem) az említett példákban a bevándorlásellenes retorika miatt gyűlölik egyesek az ártalmatlan turistákat is. Ez pedig nagyon nincs rendben.
2023. jan. 23. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!