Már 390 körül az Ft/ euró??
394-nél van, milyen 390? Amúgy egy éve 355 is volt, szóval a gyengülés jelen van hosszabb távon továbbra is.
És nem csak az euróhoz képest, még a szerb dínárhoz képest is gyengülő a trend hosszú távon:
Évek múlva esetleg elérjük a 320 Ft/euró árfolyamot, és a Fidesz-hívők körmenetben fejezik ki hálájukat Isten földi helytartójának, Orbán Viktornak, amiért személyesen emelte fel a szellemharcok tiszta sugaránál a forintot ilyen erősre.
Olyan erősre, mint ami volt a háború előtt, valamivel gyengébbre, mint amilyennél átvette az országot 12 évvel ezelőtt, hogy a baloldal által csődbe vitt országot megmentse.
"Évek múlva esetleg elérjük a 320 Ft/euró árfolyamot"
Erre várhatnak.
"Mi lesz most az apokalipszis hívőkkel"
Nem tudom. Én mindenesetre nem váltottam mint az őrült 410-nél, de most folytatom a dollárbefektetéseket, aztán ha majd megint 400 lesz, akkor megveregetem a vállamat, hogy milyen ügyes voltam :)
6.
És te leszel a zsinagógában a legnagyobb arc, a példakép.
7
és azoknak, akik rubelben a korrumpálást
9.
Az igazi profik Sékelben kapják 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!