Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért állnak...

A magyarok miért állnak ennyire intoleránsan a pszichiátriailag beteg emberekhez?

Figyelt kérdés

Itt van a Szilárd, akiről kiderült, hogy beteg, de a magyar társadalom ezt nem tudja elfogadni, helyette bosszút követel.

Vagy ott van Greta, akiről a jobboldaliak állandóan elmondják, hogy csak egy beteg gyerek, akit a politika kihasznál. De ezt csak megvető hanglejtéssel tudják mondani. Miért?

2023. jan. 22. 22:16
1 2
 1/14 árokpart ***** válasza:
100%
A pszichiátriai betegekhez maximálisan toleráns mindenki ,de Szilárd nem pszichiátriai beteg, hanem egyrészt bedrogozott, másrészt többször volt már büntetve és azokat a bűncselekményeket teljesen tiszta fejjel követte el. Azt is tudta még ha be is volt állva, hogy a rendőröknek ment neki ne vicceljünk már, ne mosdassuk már ki.
2023. jan. 22. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Azért, amiért te is általánosítasz 😊
2023. jan. 22. 22:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Magam is pszichiátriai beteg vagyok, szóval a példáktól függetlenül is tudom, hogy a magyarok hogy állnak ehhez.
2023. jan. 22. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Minden magyart ismersz?
2023. jan. 22. 22:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Tudod, hogy a paranoia olyan, hogy az illető teljesen komolyan gondolja, hogy az a rendőr ártani akar neki? A paranoia nem az, amit te elképzelsz, hogy a féltékeny férj a felesége mobilját böngészi, mert azt hiszi megcsalják. Az nem paranoia.

2023. jan. 22. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

5.

Ez nem paranoia volt.

Szal kuss;

2023. jan. 22. 22:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez a 4, 6 válaszoló a remek példánya a magyar embernek. Egyértelműen igaz rá a kérdésben leírt jelenség, és ezt agresszivitással próbálja elkendőzni.
2023. jan. 22. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Itt te vagy a remek példánya az ostoba embernek.

Általánosítasz, illetve nem tudsz szembenézni a valósággal.

2023. jan. 22. 22:35
 9/14 A kérdező kommentje:
De akkor elismered, hogy te intoleráns vagy a pszichiátriai betegekkel, csak vannak olyan magyarok, akik nem? Mert a szövegedből eléggé így jön le.
2023. jan. 22. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:
69%

Én nem vagyok intoleráns.

Azért, mert leírom, hogy primitív vagy mert általánosítasz, még nem vagyok intoleráns.

Azért se vagyok intoleráns, mert leírom, hogy fogyatékos vagy és nem bírsz dolgokat felfogni.

Ez a semmirekellő nem beteg, szimplán egy trger.

Értem hogy okoskodni jöttél, de legközelebb jobban készülj fel, mert ez ide kevés.

2023. jan. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!