A magyarok miért állnak ennyire intoleránsan a pszichiátriailag beteg emberekhez?
Itt van a Szilárd, akiről kiderült, hogy beteg, de a magyar társadalom ezt nem tudja elfogadni, helyette bosszút követel.
Vagy ott van Greta, akiről a jobboldaliak állandóan elmondják, hogy csak egy beteg gyerek, akit a politika kihasznál. De ezt csak megvető hanglejtéssel tudják mondani. Miért?
Tudod, hogy a paranoia olyan, hogy az illető teljesen komolyan gondolja, hogy az a rendőr ártani akar neki? A paranoia nem az, amit te elképzelsz, hogy a féltékeny férj a felesége mobilját böngészi, mert azt hiszi megcsalják. Az nem paranoia.
5.
Ez nem paranoia volt.
Szal kuss;
Nem.
Itt te vagy a remek példánya az ostoba embernek.
Általánosítasz, illetve nem tudsz szembenézni a valósággal.
Én nem vagyok intoleráns.
Azért, mert leírom, hogy primitív vagy mert általánosítasz, még nem vagyok intoleráns.
Azért se vagyok intoleráns, mert leírom, hogy fogyatékos vagy és nem bírsz dolgokat felfogni.
Ez a semmirekellő nem beteg, szimplán egy trger.
Értem hogy okoskodni jöttél, de legközelebb jobban készülj fel, mert ez ide kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!