Orbán & Karácsony közös fiatalkori képén kiolvasható egy metafóra...?
Figyelt kérdés
Van egy közös fiatalkori kép a FB-on, melyről Apáti Bence megerősítette, hogy eredeti. Közös kép, melyben Karácsony szimbolizálja az össz balliberális ellenzéket. Olyan a kép, hogy ma ezt lehetne mondani róla....:
Orbán szépen nyugodtan felfalatozza az országot, míg Karácsony képében az egész dollárbaloldalt vágyódik, hogy bárcsak jutna nekik is egy kis falat👌😂😅
2023. jan. 22. 17:33
11/20 anonim válasza:
10. Akkor Orbán részéről hogy álliberális vagy tényleg az, nagyon nehéz volt eldönteni. És sok liberális hitt neki valljuk meg, akár mint a képen Karácsony Gergő is.
Különben liberális pártként nem győzhetett volna az SZDSZ elvett szavazataival 1998-ban.
12/20 anonim válasza:
Karigeri arckifejezéséből inkább az olvasható le, hogy nem tudja, hogyan kell leülni az asztalhoz és enni. Ez is egy metafora :)
13/20 anonim válasza:
Ekkor kezdett el az élet problémái elől a kajába menekülni a Beles. :D
14/20 anonim válasza:
Ez valami liberális találkozó lehetett. Mert 1993-ban még a csuhásokat és a trianontagadókon gúnyolódott Orbán...
15/20 anonim válasza:
Megnéznék egy ugyanilyen képet, ahol Ursula falatozik, Orbán meg csak pityereg, hogy neki már nem jut.
17/20 anonim válasza:
Én azt a kérdést tenném fel, hogy melyiktől vennél használt autót... A fotós fiatalemberről nem tudom feltételezni, hogy átver, de a másik elég nepperarc...
18/20 anonim válasza:
Egyik link se működik. (Nem vagyok facés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!