Fel vagytok készülve a fogyasztói civilizáció hanyatlására?
Mit érdekel engem?:D de most komolyan, minek stresszeljek rajta, nem lesz jobb. Ha megtörténik akkor ez van. De diplomás körökben mozgok (nem bölcsészek) és csak itt gyakorin találkoztam ezzel a foszforos aggódással. Persze utána néztem, de nem gondolnám, hogy az én életemben ez érintene engem, vagy max a vége fele ami nem fog érdekelni.
Tehát minek foglalkozzak ilyenekkel? Tudok bármit tenni ellene? Ha összeomlana a társadalmunk, akkor amúgy sincs nagyon miért élni, meg nem hiszem, hogy a feleségemmel sokáig húznánk, mert krónikus betegek vagyunk, tehát teljesen lesz*rom ezt az egészet.
Technikai értelemben nem vagyok felkészülve, mert nincs bunkerem meg ilyesmi. Lelki értelemben fel vagyok. Aki nincs, az homokba dugja a fejét, mivel eléggé egyértelmű, hogy ennek a fogyasztói világnak vége van. Mármint most vagyunk a vége elején.
Egyre több ember van egyre kevesebb területre, vízre, élelemre, energiára, stb. Nem kell hozzá diploma, hogy ez így nem tartható. Elfogynak a nyersanyagok, ami lesz, az átlag ember számára megfizethetetlen kategória lesz. Szerencsére mákom volt, mert még normális világba születtem, azaz idősebb vagyok. :) De a mostani fiatalokat, gyerekeket nagyon sajnálom.
Igen, fel vagyok készülve, minden értelemben.
Szellemileg is, életmódban is, technikai értelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!