Most, hogy a Mi Hazánk is aláírást gyűjt az akkumulátor gyár ellen, elképzelhető, hogy a liberálisok "bosszúból" csakazértis meg akarják majd építtetni Orbánnal?
Köztudott tény, hogy a Mi Hazánkot minden liberális utálja, mert szerintük egy neonáci fasiszta párt (csak azt mondom amit az atv-n hallottam).
Így egy liberális nyilván nem engedheti meg magának, hogy egy oldalra kerüljön az újnyilas fasisztákkal.
Tehát elképzelhető, hogy sok liberális most bosszúból ki fog állni a debreceni akkumulátor gyár felépítése mellett?
10 - azt hiszel, amit akarsz! A TV tudósításokban megszólalt 2 debreceni, meg 2 vidéki (a szigetközi tahó, meg Schmuck E. naccságos) - tehát min 50%!
Senki sem hívta őket!
Mi a francot keresett ott az a bugris Szigetközi bohóc, mit ugat Ungár Petya a TV-ben Debrecenről, hogy a debreceniek nem akarják, amikor köze sincs Debrecenhez? Toroczkait ki a búbánat kérte hogy a témában fontoskodjon?!
Én sem megyek Ásotthalomra kavarni a sz@rt, menjen ő is a búsba!
Nyilván a kettes válasznak van igaza. De Magyarországon ezt hiába magyarázod bárkinek is. Itt Jehova Tanúi I. és Jehova Tanúi II. pártok vannak. Ha tagja vagy a JT1 pártnak akkor mindig mindenben 100%-ig egyet kell értened velük, és a JT2 párttal meg mindig mindenben 0%-ig kell egyetértened, teljesen mindegy miről van szó. Ez az ukáz ezt kell csinálni. Ha csak 99%-ban értesz egyet akkor azonnali és végleges kiátkozást kapsz.
Az ellenoldalon mindez egy az egyben ugyanígy van csak minden pont fordítva.
15 Gulyás a kormány tagja - sajnos - és ez a kormányprogram része!
Toroczkainak, Scmucknak, Ungárnak semmi keresnivalója Debrecenben!
Ha az az ára az akkugyárnak, hogy Orbán belebukjon, akkor még a megépülteket is le kell bontani!
De ne legyenek illúzióink: meg fog épülni...
Én 300km-re lakom Debrecentől, de nem szeretném ha ilyen gyárak épülnének, szerintem több lehetőség is van ebben az országban. Nyilván lesznek olyanok akik nem ellenzik, ezért kell, hogy minél többen aláírják a népszavazási kérelmet és akkor demokratikus úton el lehet dönteni. Lehet, hogy a végén nem fog Debrecenbe megépülni a gyár, majd akkor átteszik olyan környékre, ahol nem lesz nagy ellenállás.
19 - Ha nem Debrecenben, akkor majd 300 km-rel arrébb megépül!!!
(Hol laksz, hova küldjük a "fürkészeket"?!)
Mert valahol meg kell épülnie, ebben biztos vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!