Hofi Géza honnan tudta annyira előre, hogy milyen lesz a Fidesz évek múlva?
Hofi ugye már több mint 20 éve nincs köztünk, 2022-ben mikor meghalt még épp véget ért az első Orbán-kormány. És (bár akkor még gyerek voltam) nem rémlik úgy hogy akár csak megközelítőleg ennyire rossz lett volna mint ami most van.
Ő mégis már akkor, még életében az előadásaiban rengeteget savazta Orbánt meg a Fideszt, és az idő őt igazolta, hiszen tényleg egy diktátor lett belőle és egy szemétdomb az országból a regnálása alatt. De az ezredfordulón ennek még semmi jele nem volt. Akkor Hofi hogyan látta ezt előre?
10 - nehogy már te elmagyarázd nekem azt hogy nekem, nekünk mikor volt jobb!!!
Az is szar volt, de ennyire csak Rákosi alatt volt!
És egyre rosszabb, mert a vezetés képtelen megválni a totál elmebeteg ideológiájától, és szembe megy a szövetségeseinkkel, mindennek ellentmond, mindent megvétóz!
Olyan ez, mint amikor a hülye okoskodik! Szégyen ahogy le lett züllesztve ez az ország!
#11 Látod-látod, így jár az aki a finom utalásokat nem érti meg.
Akkor mondom kevésbé cizelláltan, mint a 10-esben.
Hülye vagy és ostoba. nem csak nem emlékszel arra a sz@rhegyre amibe majdnem elsüllyedtünk 2010-re, hanem még próbálod a fideszt amelyik kormánya kihozta belőle az országot, azoknak az elődjeihez hasonlítani akik ezt a sz@rhegyet összehordták és 2009-re a magyar embereket szépen bele is süllyesztették.
12 - Amikor a bugris el kezd hülyézni és ostobázni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nincsenek érvei!
Egy fizetett tapsgép, egy fidkány bérnyalóka nem köteles önállóan gondolkodni - pláne ha nem is képes rá.
Hofi egy zseni volt. Úgy tudott politikai kabarét csinálni hogy még egy tíz éves gyerek is értse. Én a nyolcvanas évek közepén voltam ennyi idős és alig vártam a szilvesztert hogy láthassam a tévékabaréban. Akkoriban voltak még valóban szórakoztató műsorok.
Hogy honnét tudta előre Orbán-t? Onnan hogy értette és tudta a történelmet, a kommunista és Horthy korszakot és nem volt olyan nehéz Orbánt kitalálnia hogy ki ő valójában.
Hofi tényleg nagyon jó művész volt.
De azt mondani,hogy jövőbelátó volt túlzás.Egyszerűen az ugyanolyan politikai berendezkedések vonásaikban erősen hasonlóak.
Régen az ÁVH vitte el aki szúrta a szemét az aktuális hatalomnak,ma a TEK,vagy a NAV száll rá és csinálja ki.
Ezért tűnik aktuálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!