Akik leírták a forintot és 💶 T vettek azoknak milyen érzés,hogy erősödik kimagaslóan a forint és vesztesek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 20:50
11/15 anonim válasza:
Milyen érzés? K*rva szar.
17 éves korom óta dolgoztam, középsuli és egyetem mellett diákmunkásként. Most 25 vagyok, eddig összesen 1 millió forintot sikerült félretennem, azt váltottam át kb. fél éve.
Most ez ér 800 ezret, én meg azon gondolkodom, hogy felkötöm magam. Szaros nettó 207 ezres fizetésem van tanárként, ennek kétharmada elmegy az albérletre meg a rezsire, megélni is alig bírok, erre még a vészhelyzetre félretett pénzem is elb*sztam.
12/15 anonim válasza:
Szerintem sokkal kevesebben vannak mint akik a rekord pénzromlás miatt szívták a rekord inflácót,ők az igazi vesztesek.
13/15 anonim válasza:
11: nem lesz mindig ilyen "erős" a forint, ne aggódj
Csak idézőjelben írtam, mert tavaly év elején 355 is volt, szóval ez sem erős most.
14/15 anonim válasza:
Én nem rövid távon gondolkodom. Hosszú távon viszont szinte csak nyerni lehet lényegében bármelyik valutával a forinttal szemben.
15/15 anonim válasza:
Szívem szerint írtam volna egy nem túl szép kommentet, de érzem azt, hogy nincs erőm még egy birkával, vagy fizetett trollal vitázni. Amikor megunja egy ember, egy család az állandó harcot( pl EU, migránsok, Soros, Gyurcsány, COVID) egy idő után elmegy oda, ahol megbecsülik. Itthon meg marad a nyugdíjas, a birkák, meg a rejtett tartalék. Nem is sajnálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!