Mi az az infláció? Mi okozza, (Magyar államon kivül) hogy lehet megakadályozni?
Figyelt kérdés
Azt értem hogy pénz romlás de nem értem hogy számolják. Magyarországon van 23% infláció. De ha nézzük a 2021-22 évet euró-forint árfolyamot, nem 24%al nőtt. A másik. Az euró nyáron 430 forint is volt most 400 alatt van, miközben a kóla ára 300Ftal nőtt, a sajt ára meg duplája lett.2023. jan. 20. 16:52
11/13 anonim válasza:
Nem, Te azért nem válaszolsz, mert Te se tudsz erre mit mindani.
Ez van amikor egy fideszes sarokba van szoritva.
Lett volna lehetőség vétózni, sőt egy része alól felmentés is van, de az agyi kapacitás csak ennyire terjed ki....
És ez a provokáció, amit te csinálsz
13/13 anonim válasza:
Franc se érti ezeket a brüsszeli szankciókat! Hogy lehet az, hogy nekünk fájnak, de másutt nem? 😮
Azt meg pláne nem értem, hogyha annyira függ Európa az orosz gáztól, hogy lehet, hogy ma olcsóbb a gáz világpiaci ára, mint a háború meg szankciók előtt?! Ezt valahogy el tudja magyarázni valamelyik Fideszmatyi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!