Férfi nemi szervekről ábrándozó perverz aberráltnak nevezett Márki-Zay Péter egy fideszes képviselőt.
Ezek szerint férfi nemi szervekről ábrándozni aberráltság? Én meleg vagyok, és bevallom, hogy szoktam én is férfi nemi szervekről ábrándozni, ahogyan a heteroszexuális férfiak meg női nemi szerveről.
Márki-Zay Péter szerint én is aberrált vagyok?
És szerintetek is, kedves Márki-Zay Pétert támogató gyakorizók?
Idézem : "Más férfiak nemi szervéről ábrándozni aberrált"
2023. jan. 19. 20:06
2/10 anonim válasza:
Dehogyis vagy te meleg. Az adózok fizetnek, hogy ide gyere hazudozni.
2023. jan. 19. 20:10
3/10 anonim válasza:
Ha tényleg az lenne, akkor sokkal több szavazatot kapott volna. A magyar emberek szeretik az ilyesmit.
2023. jan. 19. 20:13
4/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem az eset kapcsán, hogy Cséri Tamás hódmezővásárhelyi fideszes politikus és keresztény családapa miért akar egy sajtreszelővel rejszolni. :DDD
2023. jan. 19. 20:15
5/10 anonim válasza:
3, de a magyar emberek a minimálbért is szeretik meg a korházakat a rezsicsökkentést. ezért szavazták le.
2023. jan. 19. 20:20
6/10 anonim válasza:
"de a magyar emberek a minimálbért is szeretik"
Te biztosan elegedett vagy a minimalbereddel, en azert annal tobbre vagyom
2023. jan. 19. 20:25
7/10 A kérdező kommentje:
Tehát senki nem képes válaszolni a kérdésre.
Miféle hazudozás, 2-es?
2023. jan. 19. 20:50
8/10 anonim válasza:
#7 Mint homoszexuális mi a véleményed arról, hogy a miniszterelnök szerint bármikor pedofilba fordulhatsz át?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!