Mit néztek inkább M1 vagy RTL? (Pl. híradó)
#10 Nem érdemes egyfajta forrásból tájékozódni, valóigaz, de ez nem azt jelenti, hogy a felülről irányított propagandával kell kitágítani a perspektívánk:
https://www.youtube.com/watch?v=LljpvnHneR0&ab_channel=Parti..
Az RTL híradót már évek óta nem nézem. Ez az Erős(et) Szell(ent)ő páros lassan már elmehetne nyugdíjba, mert 25 éven keresztül minden nap ugyanazt csinálni (híreket olvasni a súgógépről) már több, mint unalmas.
M1-et sem szoktam nézni, mert én a Hír TV - ATV kombót tartom mérvadónak, de kiváncsi voltam, mi ez a nagy propagandázás az ellenzék részéről, így elkezdtem őket is figyelni. Kiderült, hogy rendszeresen hívják az ellenzékieket is, akik vagy nem mennek el, vagy még csak nem is reagálnak a megkeresésre. Ez legyen az ő bajuk! Viszont a 48 perc című heti vitaműsorban ott szoktak ülni a kevésbé ijedős ellenzékiek (Fodor Gábor, Schiffer András, Réz András, Hont András, stb.), így felmerül a kérdés, hogy ha nekik megfelel, akkor a többieknek miért nem?
A migrációról. Az M1 hírcsatorna. Ha egyszer csak 2022-ben negyedmillió migráns próbált a kerítésen keresztül Magyarországra jutni, akkor mit tegyen egy hírcsatorna? Ne számoljon be róla?
Persze, hogy unalmas! Az is unalmas, hogy egész héten szakad az eső. Mit mondjon a meteorológus? Hogy süt a nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!