Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az,hogy Tamás...

Miért van az,hogy Tamás Gáspár Miklós halálán élvezkedik a jobboldali kommentelő,miközben a fidesz elitjei teljesen korrekt és tiszteletteljes módon emlékezett meg róla?

Figyelt kérdés
A másik dolog hogy én Andy Vajna esetén sem értettem ezt. Lehet hogy baloldaliként nem értettem vele egyet,a csaja meg nem kicsit bicskanyitogató,de az az életmű amit letett az asztalra, egy minimális tiszteletet legalább érdemel,ahogy TGM esetén is

2023. jan. 18. 07:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy amikor le lehet zsidózni a Fideszt, lezsidózzák (egyébként Deutsch Tamás tényleg zsidó), amikor meg antiszemitázni lehet, akkor leantiszemitázzák.

A Fidesz hol zsidó, hol antiszemita.

Megjegyzem az antiszemitizmussal, zsidózással való támadás baloldali trükk a jobboldal ellen évtizedek óta.

2023. jan. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!