Ákos nevű zenész azért örvend ekkora közgyűlöletnek, mert az intoleranciájáról híres politikai kurzusnak nem tetszik, hogy nem balos?
"Miért van az, hogy míg a Fideszesek tudják tolerálni az ellenzéki ismert embereket"
Kabe mindket oldal ugyanugy toleralja az ellenoldal embereit: semennyire.
Nem tudják tolerálni, a pszichopaták szokták (próbálják) eljátszani, hogy kedvelnek valakit de közben nem. Az ilyesmit lehet érezni, hogy szívből jön vagy sem.
Amúgy Ákosról mindent elmond, hogy 50+ évesen nőket gyalázó dalokat ír, vagy szidja a fiatalokat. Ennyi idős korára már igazán benőhetett volna a feje lágya.
Ákos oroszbarát, vagy legalábbis az volt, az előadásaiban is megjelennek orosz nyelvű betétek, szerintem ezért is nem kedvelik sokan (mármint hogy az oroszbarátsága miatt).
Amúgy szerintem zeneileg nagyon jó, viszont a dalszövegei számomra emészthetetlenek, így nem is hallgatom őt, nem is kísérem figyelemmel az életét.
Ez a száma mindent elmond:
"Miért van az, hogy míg a Fideszesek tudják tolerálni az ellenzéki ismert embereket"
Akkor nézzél egy kis pesti tv-t meg bayer show-t, hogy mennyire "tolerálják az ellenzéki ismert embereket". Épp csak karóba húzni nem akarják őket. Bár szerintem Bayer arra is felizgulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!