A baloldali ellenzék miért nem fogják fel, hogy Gyurcsányék tudnák csak megállítani Orbánt, ezért is fél egyedül tőle Orbán?
Értem én, hogy utáljátok Gyurcsányt, de messze a DK az egyetlen opciónk, hogy leváltsuk Orbánt. Szerintetek Orbán miért csak egyedül Gyurcsánytól fél az ellenzékből?
Jakab Péter eltűnt a süllyesztőben, a Momentum Budapesten kívül sosem lesz népszerű, MZP és Karácsony áprilisban leírták magukat, még az ellenzékiek is elfordultak tőlük. A Jobbik és a Kutyapárt pedig csak viccpártok, érdemben sosem kerülnek a hatalom közelébe. Mi Hazánkat meg sem említem, épeszű ember nem szavaz rájuk.
Elég csak megnézni a legfrissebb kutatási eredményeket. Ha a többi ellenzéki párt százalékát összeadjuk még úgy sem érik el a DK szintjét. Lehet szidni Dobrevéket, de a DK az egyetlen párt, amely megtudja szólítani az embereket, erre a közösségi média nagyon jó példa. Nyilván van egy fix szavazóbázisuk, de nem lenne egyszerűbb erre a rétegre alapozva több szavazatot generáli, ahelyett, hogy minden noname pártra szavaznátok? Ha most megint találtok egy senki MZP karaktert a nulláról kellene indulnia 12 éves hatalommal szemben. Már most garantálható, hogy 20% megállítaná az ilyen indulót a következő választáson.
Hozzátenném vicces, hogy mennyire okosnak gondolják magukat az ellenzéki társaim a folytonos Gyurcsányozással, holott pont ők azok, akik a legjobban benyelik Orbán propagandáját. Orbán az, aki folyamatosan azt próbálja tudatosítani mindenkiben, hogy Gyurcsány a legnagyobb ellenség, még tőle is rosszabb lenne... Legdurvább az, hogy ezt mennyien el is hiszik az ellenzékből. Már csak azért is jobb lenne egy baloldali kormány hatalmon, mert egyből javulna a kapcsolatunk az Unióval (megélhetésünk forrása ugyebár), sokkal könnyebben jutnánk hozzá bizonyos támogatásokhoz, forrásokhoz, na de mindegy egyétek csak Orbán propagandáját. Nem lesz itt váltás 2026-ban, de még 2030-ban és 2034-ben sem. :)
A DK meg a Fidesz egy kutya. A szart lecserélni egy másik szarra nincs értelme.
Így bármi aminek köze van Gyurcsányhoz az halálra van ítélve.
Egy tét nélküli választásra, teljesen önszántukból elmentek 660 000-en és megszavaztak egy jelöltet, akit szinte nem is ismernek. Nem akarták a megszokott galerit, mert pontosan tudják, hogy mire számítsanak! Szerintem ez több, mint bizonyíték! :D
Csak mondom, hogy gyurcsánnyal minden SOKKAL ROSSZABB VOLT! Gyakorlatilag államcsődöt hozott össze a bösze alig pár év alatt
Akkor ezt ízlelgesd : Híres libsi gazdaságkutatók bizonyították: Gyurcsány volt a világ egyik legrosszabb vezetője [link]
Akkor miért nem fletó felesége nyerte az előválasztást? MIÉRT?
Attól, hogy MZP elszúrta, még nem lesz a dk az egyetlen megoldás.
Orbán nyert az előválasztáson? Ez nekem új infó! :D
Szövegértés level 99
Azzal, hogy megnyerettétek az előválasztást MZP-vel már borítékolható is volt a fenti indokok miatt, hogy újabb 4 évig nem szabadulunk Orbántól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!