A magyar kormány miért hozza ki mindig mindenből a legrosszabbat?
Nem tudom a magyarázatot erre, de nekem is feltűnt, és nemcsak most.
Ez náluk történelmi hagyomány, úgy látom.
Pl. 1944-ben mi történt? Románia kiugrott augusztusban és fél évig a győztes Szovjetunió oldalán harcolt a háborúban. Horthy meg októberben próbált kiugrani, de úgy el lett cseszve az egész, hogy nyilas hatalomátvétel lett belőle - és a legutolsó csatlósok maradtunk.
Szokták mondani, hogy mi tehetséges nép vagyunk. Hát a politikában biztos nem! :-)))
Ez egyáltalán nem így van! A migráció terén a legjobbat hoztuk ki. Nyugaet-európa a polgárháborúk szélésre sodródott. Pl Svéd elnök el is ismerte. Mi pedig egyetlen írni, olvasni nem tudó vadembert sem engedtünk be
AZ LMBTQ terén is a legjobb helyen állunk. Itt nem mehetnek ovikba transzik átnevelni a gyermekeket nemváltásra
A gazdaság is jól fejlődik. Nemrég 7%, 3%-os növekedés vvolt.
Az infláció az egyetlen amiben nem állunk jól, de háború van és az EU-s szankciók atomot dobnak európára
#3: Nem, nem maradtam le. Viszont ha kimaradtunk az energiaszankciók alól, akkor nem értem, hogy miért kell minden bajunkat mégis erre fogni. A konzultációban, meg mindenhol azt mondják, hogy emiatt drága az energia, miközben mi mentességet kaptunk.
A munkanélküliségi adataink valóban nem rosszak, a növekedésünk viszont katasztrofális. Az infláció az egekben (és ne gyere nekem azzal, hogy ebben nincs benne a kormány hibás gazdaságpolitikája, mert akkor máshol is ilyen magas lenne az infláció), a beruházások elmaradnak. Íme a legújabb:
A mai brutális inflációról 3 dolog tehet, a kovid, a háborúk és a szankciók, meg az Eu által bosszúból ki nem fizetett nekünk jogosan járó pénzek.
Orbánék még a lehető legjobban cselekszenek.
5-ös, akinek fizetnek azért, hogy milyen kommentet írjon, az ezt írja.
A valósághoz persze köze sincsen.
5"-ös, akinek fizetnek azért, hogy milyen kommentet írjon, az ezt írja."
nem fizetett senki, kedves libsi droid. Szerintetek minden fideszes bérkommentelő igaz? Nem vagyok az, csak én látom a valóságot. Átmosta az agyadat a hazug telex, igaz e? A Fidesz jól kormányoz, ilyen körülmények között, amik sújtják ma Magyarországot, ez egy jó állapot.
Azt kell megnézni, hogy a látszólagos kormányzás a horthy korszakban is, a kádár korszakban is, a váltás után is, és már a kiegyezés után is kiknek hozta a hasznot.
Sajnos, az a magyaroknak soha nem hozhat jót, csak kihasználást, kiszolgáltatottságot, amit a fidesz kormány is csinál, csak mást mond. A tévé 24 órás hazugságfolyama miatt nem veszik észre a hiszékeny-naiv emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!