Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kormány miért hozza...

A magyar kormány miért hozza ki mindig mindenből a legrosszabbat?

Figyelt kérdés
Vegyük például a szankciókat. Megszavazza mindet, így az esetleges negatív következményeit mi is ugyanúgy megisszuk. Mellette viszont hangosan kiabál, hátha megutál minket Ukrajna és hátha még rosszabb lehet a kárpátaljai magyarok sorsa. Ezután egy tök fölösleges nemzeti konzultációt indít, ami elvisz további jó néhány milliárdot ahelyett, hogy azt is a háború hatásának enyhítésére fordítaná. Mindemellett az EU szemében is árulókká tesz minket, amelynek további negatív gazdasági és külpolitikai következményei vannak. És ez csak egy példa, de ez megy már mióta. Miért csinálja ezt a magyar kormány és miért engedik ezt nekik az emberek?

2023. jan. 17. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a magyarázatot erre, de nekem is feltűnt, és nemcsak most.

Ez náluk történelmi hagyomány, úgy látom.

Pl. 1944-ben mi történt? Románia kiugrott augusztusban és fél évig a győztes Szovjetunió oldalán harcolt a háborúban. Horthy meg októberben próbált kiugrani, de úgy el lett cseszve az egész, hogy nyilas hatalomátvétel lett belőle - és a legutolsó csatlósok maradtunk.

Szokták mondani, hogy mi tehetséges nép vagyunk. Hát a politikában biztos nem! :-)))

2023. jan. 17. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Ez egyáltalán nem így van! A migráció terén a legjobbat hoztuk ki. Nyugaet-európa a polgárháborúk szélésre sodródott. Pl Svéd elnök el is ismerte. Mi pedig egyetlen írni, olvasni nem tudó vadembert sem engedtünk be

AZ LMBTQ terén is a legjobb helyen állunk. Itt nem mehetnek ovikba transzik átnevelni a gyermekeket nemváltásra

A gazdaság is jól fejlődik. Nemrég 7%, 3%-os növekedés vvolt.

Az infláció az egyetlen amiben nem állunk jól, de háború van és az EU-s szankciók atomot dobnak európára

2023. jan. 17. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, lemaradtál arról, hogy a szankciók egy része alól mentességet harcoltunk ki, és a legabszurdabbakat meg nem engedtük át. Elég sok EU-s ország irigyli a növekedési és munkanélküliségi adatainkat...
2023. jan. 17. 16:03
 4/9 A kérdező kommentje:

#3: Nem, nem maradtam le. Viszont ha kimaradtunk az energiaszankciók alól, akkor nem értem, hogy miért kell minden bajunkat mégis erre fogni. A konzultációban, meg mindenhol azt mondják, hogy emiatt drága az energia, miközben mi mentességet kaptunk.

A munkanélküliségi adataink valóban nem rosszak, a növekedésünk viszont katasztrofális. Az infláció az egekben (és ne gyere nekem azzal, hogy ebben nincs benne a kormány hibás gazdaságpolitikája, mert akkor máshol is ilyen magas lenne az infláció), a beruházások elmaradnak. Íme a legújabb:

[link]

2023. jan. 17. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
10%

A mai brutális inflációról 3 dolog tehet, a kovid, a háborúk és a szankciók, meg az Eu által bosszúból ki nem fizetett nekünk jogosan járó pénzek.

Orbánék még a lehető legjobban cselekszenek.

2023. jan. 17. 16:42
 6/9 A kérdező kommentje:
#5: Covid, háború és szankciók máshol is vannak (ahogy te is említetted még több szankció is, mint nálunk). Az EU-s pénzeket Lengyelország sem kapta még meg, de ott sincs ekkora infláció. A te fejedben lehet, hogy a legjobban cselekszenek, de ennek sajnos nincs meg az eredménye, illetve látszata.
2023. jan. 17. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös, akinek fizetnek azért, hogy milyen kommentet írjon, az ezt írja.

A valósághoz persze köze sincsen.

2023. jan. 17. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

5"-ös, akinek fizetnek azért, hogy milyen kommentet írjon, az ezt írja."

nem fizetett senki, kedves libsi droid. Szerintetek minden fideszes bérkommentelő igaz? Nem vagyok az, csak én látom a valóságot. Átmosta az agyadat a hazug telex, igaz e? A Fidesz jól kormányoz, ilyen körülmények között, amik sújtják ma Magyarországot, ez egy jó állapot.

2023. jan. 17. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt kell megnézni, hogy a látszólagos kormányzás a horthy korszakban is, a kádár korszakban is, a váltás után is, és már a kiegyezés után is kiknek hozta a hasznot.

Sajnos, az a magyaroknak soha nem hozhat jót, csak kihasználást, kiszolgáltatottságot, amit a fidesz kormány is csinál, csak mást mond. A tévé 24 órás hazugságfolyama miatt nem veszik észre a hiszékeny-naiv emberek.

2023. márc. 29. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!