Nem Orbánt akarták legyőzni és a DK nélkül indultak. A jászberényi ellenzéki recept 2024-ben is bejöhet?
És akkor Gyurcsány lesz az itt a piros hol a piros?
Nem lesz az egy kicsit feltűnő, hogy Gyurcsánynak van a legnagyobb ellenzéki pártja aztán mégsem szerepelnek majd az ellenzéki összefogásban.
Nyilván majd a választások után besunnyog Klárika miniszterelnöknek :)
És akkor cseppet sem érzi majd magát átverve a nép!
A liberálisok 2006-óta leginkább azért nem nyertek, mert hülyének nézték az embereket!
Node ennél jobban nem is szeretném kiteregetni a jobboldal lapjait...
A hülyének nézés már ott kezdődik, hogy az amit a globalisták tesznek és szándékoznak tenni a világgal, az sok minden csak nem liberalizmus.
A liberalizmus csak álca.
Sőt a fene nagy globalizmus jelenleg már szeparatizmusba csapott át!...
na hoppácska
2019-ben 64%-ot kapott a polgármester, most 69-et. Szóval én nem látom azt a fényes győzelmet, nyilván a 19 óta eltelt időben az emberek rájöttek, hogy nem működik ha a Fidesznek van többsége a képviselők között és mindenben gátolják a polgármestert. (bár ez csak tipp, de gondolom ha jól kijöttek volna akkor nem írtak volna ki előrehozott választást)
Ugyanakkor szerintem nem ennyire egyszerű a recept, mert kell tudni valami alternatívát is mutatni, amit lehet helyi szinten tudtak, de közben meg országosan én nem látom, hogy melyik párt tudna felnőni a feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!