Miért győzött minden választókerületben az ellenzék Jászberényben?
Figyelt kérdés
Jászberényben 10 választókerületben, az összesben az ellenzék nyerte az időközi választást.2023. jan. 16. 08:45
1/4 anonim válasza:
Ezt mondjuk egy jászberényitől kellene megkérdezni, mert Felcsúton én lehetek okos, nem biztos, hogy meg tudom mondani.
2/4 anonim válasza:
A fogatlan prolikat nem mozgósitotta meg ez az önkormányzati választás.
3/4 anonim válasza:
Régebben voltam Jászberényben, olyan szinten volt már akkor is a szegénység hogy elcsodálkoztam rajta holott Békésben lakok tehát van fogalmam róla hogy hol tart az ország.
4/4 anonim válasza:
Vélhetően azért, mert a fidesz-dk cirkuszt első kézből élték meg és tele volt vele a kalucsnijuk.
A DK kitaktikázta magát azzal hogy otthagyta az összefogást, a fidesz meg röhejessé tette magát azzal, hogy nem szavazta meg az általa előterjesztett feloszlató előterjesztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!