Várhatóan mikor fog lelassulni az infláció?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 08:36
12/14 anonim válasza:
Szerintem amíg tele vannak az áruházak parkolói és mindenki eszetlenül, teli kosarakkal vásárol, amíg a mozikba, cirkuszba, koncertekre hónapokkal előre kell jegyet foglalni, mert pillanatok alatt betelnek, amíg az emberek még a WC-re is autóval mennek, addig szépen kúszik is majd még felfelé az infláció.
13/14 anonim válasza:
07:40: a magyarok szeretnek hitelből dőzsölni. Ld. a svájci frankos dolgokat.
14/14 anonim válasza:
#13: Nem az a baj, hanem, hogy amikor jön a feketeleves, akkor a kúrmány közpénzből "megmenti" a barmokat, ahelyett, hogy hagyná őket főni a saját levükben, ha már olyan ostobák voltak, hogy nyakig vannak a hitelben.
Vérlázító pl. a kamatplafon is, amivel az idiótákat jutalmazzák és az előrelátókat büntetik. Aki az elmúlt évek alacsony kamatkörnyezetében változó kamatú hitelt vett fel, az egy idióta és hagyni kéne, hogy bedőljön a hitele és vigye a bank a házát. Miért én szívjak, aki fix kamatú hitelt vettem fel, mert láttam, hogy nem fog örökké tartani az alacsony kamat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!