Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaznak az alacsony...

Miért szavaznak az alacsony keresetű emberek Orbánra annak ellenére hogy az adórendszere őket súlytja a legjobban?

Figyelt kérdés

Miközben Orbán a fizetéséhez képest elképesztően alacsony adósávban van EU viszonylatban, és még a fizetése is kiemelkedő, illetve van képe annyi adót megállapítani magának mint egy minimálbéres.

Ezekután az emberek miért imádják? Főleg akikkel kitol?

2023. jan. 15. 21:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Nincs mit veszteniük, nincs mit gondolkodniuk.
2023. jan. 15. 22:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja a #10 ből lemaradt:

Jövedelemadó jelenleg a korlátlan orbán uralomban: [link]

Tyúúúúcsááááány idején: [link]

2023. jan. 15. 22:19
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Sokáig én sem ertettem, majd a sok megkerdezett ember közül kiemelkett kettő, akik a leginkább megtestesítik a meggyőzhetetlen fidesz szavazót.

1. Ő követi a napi politikai eseményeket, pontosan tudja hogy a fidesz rosdzindulatú gonosz és hazaáruló.

És pont ezért rájuk szavaz, mert az az alapelve, hogy ha ekkora csicskák a magyarok akkor el kell pusztuljanak.

2.orbán lezsírozta a magyar romàn kettős állampolgarsagot és innentől csak orbán.

Sokat beszélgettem vele.

Rákerdeztem hogy 1 jó tett felülír 1000 rosszat?

És azt mondta igen.

Kerdeztem még hogy nem számítanak a tények, az alapvető logika, a magyarsag érdeke?

Nem, ő erzelmi alapon elkötelezett.

Vagyis ha fegyverrel kényszerítenék hogy nézze végig hogy mi is valójában a fidesz akkor is rájuk szavazna.

Vagy ha orbán betörne a lakásaba rezsi sziszivel és megerőszakolnák a lányát akkor nem agyon késelné őket, hanem megvárná amíg végeznek és utána még megkínálná őket egy felessel.

Ez utóbbi erzelmi alapon szavazó típus én legszívesebben a dunába lövetném.

2023. jan. 15. 22:57
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Van egy észkombájn kolegám, ő tavaly megmondta, miért szavaz a Fideszre. Azt mondta, igazából annyira nem is szimpatikus neki a Fidesz, de mégis rá szavaz, mert nem akar migránsokat, és nem akar háborúba sodródni. Erről ennyit... Igazi IQ nuku. És hány ilyen ember van még?
2023. jan. 15. 23:09
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
🧡 A MÉRNÖKÖK is a FIDESZRE szavaznak !
2023. jan. 16. 00:44
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Mert hülyék.
2023. jan. 16. 11:12
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
Engem pedig az agyonképzelt Tisztelt Kérdező nyelvtani képzettlensége "súlyt". (Többet kellene szépirodalmat olvasnia, és kevesebbet bér-tollnokoskodni...)
2023. jan. 16. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
6%
Okosnak hiszi magát a kórozs kérdező...
2023. jan. 16. 14:18
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg 😁 "SÚLYTJA" , "Ezekután" 😁

A "SÚLYTJA" a legjobb 😁

2023. jan. 16. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Könnyebb munkát találni.

Még mindig létezik valamilyen formában a rezsicsökkentés. Aki pedig szegény, és fával fűt, az kaphat szociális tűzifát.

Ársapkás termékek a szegények által inkább fogyasztott termékek.

2023. jan. 16. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!