Miért szavaznak az alacsony keresetű emberek Orbánra annak ellenére hogy az adórendszere őket súlytja a legjobban?
Miközben Orbán a fizetéséhez képest elképesztően alacsony adósávban van EU viszonylatban, és még a fizetése is kiemelkedő, illetve van képe annyi adót megállapítani magának mint egy minimálbéres.
Ezekután az emberek miért imádják? Főleg akikkel kitol?
Sokáig én sem ertettem, majd a sok megkerdezett ember közül kiemelkett kettő, akik a leginkább megtestesítik a meggyőzhetetlen fidesz szavazót.
1. Ő követi a napi politikai eseményeket, pontosan tudja hogy a fidesz rosdzindulatú gonosz és hazaáruló.
És pont ezért rájuk szavaz, mert az az alapelve, hogy ha ekkora csicskák a magyarok akkor el kell pusztuljanak.
2.orbán lezsírozta a magyar romàn kettős állampolgarsagot és innentől csak orbán.
Sokat beszélgettem vele.
Rákerdeztem hogy 1 jó tett felülír 1000 rosszat?
És azt mondta igen.
Kerdeztem még hogy nem számítanak a tények, az alapvető logika, a magyarsag érdeke?
Nem, ő erzelmi alapon elkötelezett.
Vagyis ha fegyverrel kényszerítenék hogy nézze végig hogy mi is valójában a fidesz akkor is rájuk szavazna.
Vagy ha orbán betörne a lakásaba rezsi sziszivel és megerőszakolnák a lányát akkor nem agyon késelné őket, hanem megvárná amíg végeznek és utána még megkínálná őket egy felessel.
Ez utóbbi erzelmi alapon szavazó típus én legszívesebben a dunába lövetném.
Tényleg 😁 "SÚLYTJA" , "Ezekután" 😁
A "SÚLYTJA" a legjobb 😁
Könnyebb munkát találni.
Még mindig létezik valamilyen formában a rezsicsökkentés. Aki pedig szegény, és fával fűt, az kaphat szociális tűzifát.
Ársapkás termékek a szegények által inkább fogyasztott termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!