A kormány által elismert 20%-os infláció valójában tényleg 60-100% között van?
Figyelt kérdés
Én nem tudom elhinni hogy csak 20% lenne. Annál sokkal több érezhető a valóságban. A kormány miért hazudik ebben is?2023. jan. 15. 20:36
11/44 anonim válasza:
Kinek mit fogaszt. Én tejet, csirkefarháttal, akkor 0 az infláció 0%.
12/44 anonim válasza:
Mindenki jár boltba és látja az árakat és a végösszeget mikor fizet:) Bizonyos termékekre 20% infláció jutott de a 90%-ukra 40-50%.
13/44 anonim válasza:
Kajában megvan a 100%....de ők hozzászámolnam mindenféle figyfa szt ami tudja szépíteni az arányt.
Viszont az átlagemvert az erdekli ami a közertben van.
Az meg 90-100%körül van.
15/44 anonim válasza:
Kumpin is van infláció ráfáztál:)
16/44 anonim válasza:
A 20% az vicc. Bő egy hónapja mondvacsinált ürüggyel egy éjszaka alatt tettek 45% inflációt az üzemanyagra.
17/44 anonim válasza:
A kenyér drágult 130 %-ot két év alatt. Ez 20 %-os inflációval sehogy sem jött volna ki.
18/44 anonim válasza:
Az infláció 20%, csak kérdés hogy mennyi idő alatt. Csupán órák kérdése....
19/44 anonim válasza:
🤪🤓 Bemész a boltba, és megnézed hogy mennyivel kell többet fizetned a tavaly ilyenkorhoz képest :)
🤪🤓 NEM NAGY FELADAT :D
20/44 anonim válasza:
Pár éve 150 ezret kerestem, most 300 ezret. Pár éve 200 forintért vettem a sört, most 500forint. Tehát kevesebbet ér a pénzem hiába több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!