Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek kellene változnia...

Minek kellene változnia itthon, hogy normális kormányzás legyen?

Figyelt kérdés
Normális alatt azt értem, hogy komoly változtatáshoz szükség legyen az ellenzék támogatàsa. Jelen állás szerint Orbán kiadja az utasítást, a 134 bátor ember megszavazza. Amikor össze kellene fogniuk, hogy a nép érdekében hozzanak jó döntéseket. Én magam Gyurcsány Ferenc politizálása miatt látok egy semmiféle erőt nem mutató ellenzéket. Nem a Fidesz leváltására kérnék ötletet, hanem a jelen állapotban királyság megszüntetésére.
2023. jan. 15. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Volt pár hónapja egy közvéleménykutatás, amely szerint az emberek lényegében egy egységes pártot támogatnának. Sajnos ezt nem sikerül megérteni 11 év alatt, hogy csak így van matematikai esély ebben a választási rendszerben. Tudom, hogy a pártfinanszírozások miatt nehéz megoldani, meg a kormány is akkor sz..atja őket keresztbe valami új törvénnyel, amikor szeretné, de ezt valahogy át kéne már hidalni.

Tudom, hogy nem népszerű ez a vélemény, de a tavalyi összefosás volt eddig a legelőremutatóbb dolog az elmúlt évek magyar politikájában. Kár, hogy így szétzuhant már a választások előtt, mert ha fél év alatt így össze tudták kapni magukat (az eredménytől függetlenül), akkor 4,5 év alatt akár érdemi vetélytárssá is válhattak volna.

2023. jan. 15. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Ki kellene lépni az EU-ból és egy független, magyarokból álló kormányt kellene választani.
2023. jan. 15. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Bent kéne maradni az EU-ban és valódi munkatapasztalattal rendelkező emberekeből álló kormányt kormányt kellene választani.
2023. jan. 15. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Ki kellene lépnie az ellenzéki politikusoknak a komfortzónából.

Beszélnük kellene a honvedséggel, megegyezni velük, majd elfogni és sortűz előtt kivegezni orbánt....utana teljes vagyonelkobzast végezni az orbán csaladon.

Ezek után kipoculni az orszagunkból mindent ami keleti.

Pl orosz kínai kóreai, felerőssíteni a szskszervezeteket és betartatni minden cegnél a 10% eu n kívüli munkavállaló törvényt.

Mert annak semmi èrtelme hogy bejön a multi, alkalmaz 300 magyart és 3000 indonézt, ukrant, kóreait...közben meg 2000 évre lefertőzi a jó magyar termőföldet.

2023. jan. 15. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!