Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány ülősztrájkot szerveznek...

Hány ülősztrájkot szerveznek még a pedek ebben a tanévben?

Figyelt kérdés

A következő pedsztrájk elvileg január 31-én lesz:

[link]

2023. jan. 14. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Pankotai Lili úrnő is ott lesz?
2023. jan. 14. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel már, ücsörögjenek.
2023. jan. 14. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi az a ped? Pedofilok?
2023. jan. 14. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem izgatnak már senkit a liberálbolsevista tanárok. Ha azt mondanák, több pénzt akarnak, vagy kevesebb adminisztrációt, tudnék velük szimpatizálni, de amikor olyanokkal jönnek, hogy az oktatás jövőjéért vagy reformjáért küzdenek, akkor lehet tudni, hogy politikai érdekek állnak mögöttük, semmi más. Én pedig nem kérek a libsi oktatási rendszerből.
2023. jan. 14. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:

“ Én pedig nem kérek a libsi oktatási rendszerből.”

Mi az a libsi oktatási rendszer? Tudod teegyáltalán mi az a liberális? Mert hát a libsi finnek oktatása világhírű, USA egyetemei meg TOPok…A Semmelweis vagy Corvinus hanyadik századik is ? 😂😂😂 Pedig a fityis még ki is adta az egyik lovagnak…hátha meg tudja reformálni …

Én meg Rubelfideszkommunista rendszert nem akarok, ezért is lépek le kb 1-2 éven belül.

2023. jan. 14. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
#5: Az USA egyetemei épp hogy kritizálva vannak, hogy mára mennyire lement a színvonaluk.
2023. jan. 15. 06:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Kapnak 10%-ot, mi kell még nekik?

207 ezer nettóból így 227 ezres fizetés lesz, pedig ennek a felét sem érdemelnék.

2023. jan. 15. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Látod, mikor valaki hót hülye és okoskodik.

A pótlékokat fogják emelni 10%-kal, nem az alapbért, tehát a 207-ből nem lesz 227. De ha lenne is 227 ezer ft, az mi a mostani árakhoz képest? Nevetséges, de remélem te pontosan ennyiből élsz, és tudod mire elég.

2023. jan. 15. 09:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem ennyiből élek, nekem rendes szakmám van, dolgozom és azzal keresek jóval több pénzt.

A csicska tanárok meg remélem éhen döglenek.

2023. jan. 15. 09:48
 10/13 anonim ***** válasza:

“ #5: Az USA egyetemei épp hogy kritizálva vannak, hogy mára mennyire lement a színvonaluk.”

[link]

2023. jan. 15. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!