Miért hunynak szemet az emberek afölött, hogy a diktatúrákat a magyar emberek tartották fenn azzal, hogy kiszolgálták azokat?
Most nem a "hősködésekről" beszélek, mint ellenállás. Vegyünk csak egy olyan példát, hogy az egyszerű TSZ dolgozó proli adja-e az arcát a híradóban leadott propagandához. Nyilván adja. Nem azért, mert megvernék vagy börtönbe csuknák, ha nem adná. A legrosszabb, ami előfordulhatna vele, hogy kicsit később kap fizetésemelést vagy nem kapja meg az előléptetést.
Teljesen önszántából szerepel egy propagandában, amiben azt hazudják, hogy milyen jól megy a magyar mezőgazdaság. És ez az, ami a magyar emberre oly jellemző, hogy fel se merül benne, hogy milyen erkölcstelenségben vesz részt.
#16 vagyok, na ezt jó bénán fogalmaztam...
Szóval a szavazók ostobák, elhiszik a szép hazugságokat, és kaonak a nyakukba valami diktatúrát, de akkor már lehetne egy olyan is, ahol az értelmiség irányít, és a legtöbb most szavazó nem szavazhat.
#14.) A külföldi tőke gyarmatosító szerepvállalása abból áll, hogy kisemmizik a gyarmatot (jelen esettben minket).
- A hazai tulajdonú tőke/multi közel sem olyan, mint a külföldiek...
Lásd.:
- 2018-ban 13 Forintért vásárolták fel a léalma kilóját Magyarországon.
- 12-ből 11 cukorgyárat bezártak, csak hogy a MONOPOL helyzettel kisemmizzék a magyar termelőket.
#14.)
✅ Én már dolgoztam 🟠MAGYAR OLIGARHÁKNAK🟠 !
✅ És rendesen megfizettek !
💰 Annyit kerestem, hogy 2020 október óta nem dolgozom.
(persze rest nem vagyok ! Szóval tavasszal azért talán körbe nézek a munkapiacon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!