Hol vannak ilyenkor a baloldaliak meg az ukrajna támogatók?
Figyelt kérdés
A magyar emberek 97%-a ellenzi a Brüsszeli szankciókat. Ahhoz képest mennyire hangoztatja Karácsony meg a baloldal, hogy a kormány nem egyenlő az emberekkel, a magyar emberek 97%-a a szankciók ellen van. Mit szól ehhez a baloldal?
2023. jan. 14. 12:29
31/34 anonim válasza:
Ha most ezt megint nekem címezted, akkor gratulálok szereztél egy mosolyt, elmondhatom, hogy Puzsérnak " néztek ". :D Nem mintha dicsőség lenne, csak azért poén.
32/34 anonim válasza:
Látod,már érdemes volt idekeveredned.
Megint.
33/34 anonim válasza:
Jó, hát neked tényleg üldözési mániád van vagy nem tudom, de higgy amit szeretnél, én a véleményem leírtam, ennél többet nem fogok erre időt pocsékolni, hogy egy idegen mit gondol vagy mit nem.
34/34 anonim válasza:
A lényeget elkerülőknek és fideszesezőknek!
Komolyan elfogadjátok, hogy az USA-Oroszország háborúra hivatkozva egész Európa kövessen el harakirit:
-döntse be az energiaellátását, következésképpen az iparát, mezőgazdaságát, kereskedelmét?!
- hogy az USÁ-nak az Ukrajna földjén az orosszal vívott háborúját Európa országai fizessék, nullázzák le a hadikészletüket?!
Komolyan meg akartok dögleni az USA érdekeiért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!