Ha Gyurcsánynál annak idején tömegek vonultak az utcára a lemondását követelve, akkor most hol vannak ugyanezek az emberke?
-Hazudott a választási kampányban, a nemátalakitó műtéteket leszámitva szinte mindent megcsinált, amivel az ellenzéki győzelmet vádolta
-Rekord infláció az országban - már a háború előtt is ársapkázni kellet, ami áruhiányt okozott-
-Rekord gyenge a forint -a környező országok valutájához arányosan mi gyengültünk a legjobban-
-Beismerte, hogy ki akarja vezetni az országot a nyugati szövetségi rendszerből
-Matolcsy kritikái tavaly év végén
Mi a fene kell még ebben az országba?
Ezért foglalta el a sajtót Orbán, hogy ordíthassa, hogy mindig más a hibás.
Fletó idején a közmédia is bemondta Fletó dolgait, volt független közmédia. Manapság ilyen elképzelhetetlen.
Inkábbb te hazudsz. Nem keveredtünk háborúba, és nem szűnt meg a rezsicsökkentés sem. Az egész EU-ban rekord háborús infláció van, de hamarosan nálunk is megindul a csökkenés. Senki nem vezet ki semmit sehonnan. Matolcsy kritizálhat, volt is alapja, részben meg is fogadták a tanácsait (benzinársapka kivezetése, szigorúbb államháztartás.)
Ezek rutin dolgok minden országban manapság, ilyenek miatt senki nem mond le.
Már múltidőről beszélhetünk, mert összedőlt az ország, az oktatás romokban és mellé rúgják ki a "rendbontó" tanárokat, akik norális körülmények közt akarnak dolgozni, nemtom hány ezer orvos adta be letétbe a felmondását, minden második ember már kivándorlásról beszél, közben meg a kormány Vodafone-t vásárolt, cserébe viszont legalább tudható szakmából, hogy sorra mondják fel az ügyfelek a lejárt szerződéseiket a cégnél, esik az ügyfélszám....
egy vicc ez az egész és közben még most is Gyurcsány ellen véditek ezt a vadbarmot, aki egy focimeccset és MLM céget csinált az országból
Nem hazudok, nem én vagyok az ország miniszterelnöke, nem én döntöttem romba azt a gazdaságot, ami most esik darabokra:
-Nem én cssztm ki a KATÁSokkal
-Nem az én döntéseim miatt zár be minden második kisbolt lassan
-a vidéki kisfalvakat teljesen ellehetetlenitik, már a Balatonfelvidéki kisfalvakban is sorra zárnak be a helyi kisboltok
-Nem miattam zárnak be a cégek sem.
Ha hazudnék, mint, ahogy állitod, ez mind az én hibám lenne, de nem én irányitom sem a gazdaságot, sem az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!