Konkrétan milyen joguk sérül a melegeknek Magyarországon?
"Sajnos ha balliberális oldalon elfogynak az érvek egyből a jön a személyeskedés."
Te kezdted, hogy ki hova menjen. Csak a saját narratívádat használtam ellened.
Te kezdted, hogy ki hova menjen. Csak a saját narratívádat használtam ellened.
Általánosságban írtam nem egy személyre vonatkoztattam.Szánalmas ahogy csúsztatsz.
Ja, mert általánosságban jobb? Tehát ha négymillió embert küldesz el a p*csába, az jobb, mintha csak egy emberrel tennéd ugyanezt?
Nézd vissza azt írtam joguk van elhagyni az országot nem lett elküldte senki a p.csába.Az a te stílusod elvtárs.
34es, ne izgulj, jó az irány, lassan már tényleg senki sem fog otthon maradni. Csak az én környezetemből olyan emberek mentek Ausztriába, Németországba, akik abszolút lokálpatrióták voltak, de annyira, hogy gyerekkorunkban még hangoztatták is, hogy ők aztán soha, nyelvet sem beszélnek... most több ilyen is különböző épitési vállalkozónál dolgozik.
Hajrá, hajrá, nehogy maradjon egy db épelméjü ember is abban az országban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!