A Mi Hazánk Mozgalom milyen véleménnyel van Szálasi Ferencről?
" Az ukránok, horvátok, csehek, szlovákok, románok hatalmas területeket nyertek a 20. században.."
Sajnos a kisebbségeink meg a románok sokkal sunyibbak,mint mi.
Remélem, egyszer a képükbe röhöghetünk, amikor visszaveszzük tőlük az elrabolt országunkat.
A 100 éves távlatban prognosztizált népességfogyás azért erősen visszaveti majd Szlovákiát és Horvátországot, ha pár millió emberrel (és köztük 40 %-nyi nyugdijassal) kell működniük. Előbb-utóbb beüt náluk a krach.
A románok sajnos kétszer annyian vannak, mint mi, de náluk a legnagyobb mértékű az elvándorlás (olvastam olyat is, hogy 6-7 külföldön dolgozó román jut 1 külföldön dolgozó magyarra) és ez is ellenük dolgozhat 100 éves távlatban.
Ezen kivül a század nagy kérdése lesz a migrációs hullám.
Ha ezeket a történéseket Magyarország a maga számára kedvezően tudná meglovagolni, mielőtt még elfogynak a magyarok a szomszéd országokban, akkor lenne reménysugár valamiféle revizióra vagy középhatalommá válásra.
Szlovákia, Horvátország pl. mit kezd majd magával, ha 2-3 millióan lesznek és a lakosság fele nyugdijas lesz ?
Most olvasom, hogy 2100-ra Szlovákiában 5,5 helyett 3,5 millióan fognak élni. Ha a magyarok áttelepülése is folytatódik Szlovákiából Magyarországra, még kevesebb is lehet.
Ez lesz a történelmi pillanat, amikor Szlovákiára visszacsap a KARMA, amikor teljesen jelentéktelenné válnak és a 3,3-3,5 millió lakos fele nyugdijas lesz.
Akkor majd azt is jól megbánják, hogy elüldözték trianon után a magyarokat az országból, hogy elvették a földjüket, házukat, az egyházak földjeit, hogy magyarirtások voltak, hogy kipakolták 10 év alatt a magyarokat Pozsonyból és beköltöztek a helyükre.
És mi akkor fogunk jól járni, ha hozzánk áramlanak át szlovákiai magyarok, ami kedvezni fog a demográfiai mutatóinknak.
Megnézném, mi lesz a törpe Szlovákiával 100 év múlva.
Mivel semmit nem tud felkinálni egy külföldinek, hisz az egész ország csak hegyekből áll, senki nem akar majd külföldről sem odaköltözni.
Akkor majd megbánják, hogy elszakadtak Magyarországtól, hogy elárultak minket, hogy leváltak Csehországról.
A karma visszaüt. Ahogy a gyarmattartó birodalmakra is visszaüt majd, hogy egyre több migránsuk lesz a volt gyarmataikból.
Gyakori polrovat Horthy-ról:
"Horthy nem volt antiszemita"
Horthy Horthy-ról:
"Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidó kezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön – a zsidó."
Kognitiv disszonancia, én így szeretlek.
24, ezt nagyon benézted, mert Horthy felesége minden hétvégén együtt kávézgatott nagypolgári zsidó feleségekkel, egy társaságba jártak.
A portugál száműzetésben is zsidók támogatták anyagilag.
Gyengébbek kedvéért megismétlem, hogy a nürnbergi perekben még csak vádat sem emeltek ellene, tanúként hallgatták ki. Egyértelmű, hogy ha bármi ellene szólt volna, perbe fogták volna. Senki nem kérte az elitélését amerikai, orosz , zsidó részről sem.
A fiát koncentrációs táborba hurcolták fél évre.
Kognitiv disszonancia, én igy szeretlek.
Sok embernek tizszer-húszszor kell ugyanazt leirni, hogy értelmezze.
24, azzal pl én is és számos kutató egyetért, hogy a zsidók az 5 %-os népességarányukhoz képest nagyon felülreprezentáltak voltak az egyetemeken, művészek, újságirók, bankárok, tőkésosztály, kereskedők közt. Külön statisztika is van mindegyikről részletesen.
Az, hogy megszüntetik a zsidók pozitiv diszkrimináltságát, hogy az egyszerű vidéki parasztember gyereke is járhasson a Műegyetemre és ne legyen 40 %-a az ott tanuló mérnököknek zsidó, az nem egyenlő a kiirtásukkal. Budapest épitészetét is zsidó épitészek alakitották ki.
5 %-os lakosságarányukhoz képest a Műegyetemen 40-42 % zsidó hallgató tanult.
Ezt mai szóval ESÉLYEGYENLŐSÉGNEK nevezik.
A zsidótörvények ilyen megfontolásból születtek , amikor túlzásba vitték, az már a német befolyás miatt volt. Meg kellett nekik felelnünk.
Egyedül a németek és az olaszok támogattak minket a két világháború között a revizióban, a lehető legjobb kapcsolatot kellett velük ápolnunk. A britek és a franciák egyáltalán nem voltak vevők a reviziós politikánkra.
Az esélyegyenlőség és a pozitiv diszkrimináltság megszüntetése nem egyenlő azzal, hogy kiirtom az illetőket.
Abban a korban még a nőknek sem voltak egyenlő jogaik, ne a 21. századból kiindulva akard megérteni az akkori ember gonodlkodásmódját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!