Vannak itt olyan keresztények akik a Jobbikot támogatják? A "Szeresd felebarátod" parancsot vágjátok?
"A jobbikosok egy része mondogatja magáról, hogy "keresztény", értsd: nem zsidó. Amúgy a keresztény erkölcsiséggel teljesen ellentétes a jobbik gyűlölködése."
Ja így már oké. Ilyen szempontból én is mondogatom, hogy keresztény vagyok, de amúgy nem vagyok egy hívő típus.
"Szerintetek egy magát kereszténynek nevező ember miért barátkozik olyan vezetőkkel (pl. az iráni elnök), akinek emberei keresztényeket gyilkolnak meg saját hazájukban? Az ilyen ember ne nevezze magát kereszténynek."
Sosem barátkoztam ilyenekkel és nem is áll szándékomban. De már leírtam azt is miért nevezem magam kereszténynek: MERT MEG VAGYOK KERESZTELVE!!! NEM VAGYOK ZSIDÓ!!!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:16
Privát e-mail a válasz írójának
:DDD
Én keresztény vagyok és Jobbik szavazó.
Ma nem megyek szavazni mert nincs a falumban jobbikos jelölt.
"szeresd felebarátod", "felebarátod minden ember"
Csak sok az olyan véglény, aki emberi testtel rendelkezik, de lelke nincs. Ők nem emberek, ergo nem a felebarátaim, nem kell őket szeretnem.
Morvai Krisztina válaszol a kérdésedre a videóban 1:30-tól.
kit érdekel hogy nem vagy zsidó?
a Jobbikot nem azért támogatom, mert tolja ezt a zsidóellenességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!