Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt olyan keresztények...

Vannak itt olyan keresztények akik a Jobbikot támogatják? A "Szeresd felebarátod" parancsot vágjátok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 23:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

"A jobbikosok egy része mondogatja magáról, hogy "keresztény", értsd: nem zsidó. Amúgy a keresztény erkölcsiséggel teljesen ellentétes a jobbik gyűlölködése."

Ja így már oké. Ilyen szempontból én is mondogatom, hogy keresztény vagyok, de amúgy nem vagyok egy hívő típus.

2010. okt. 3. 00:32
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintetek egy magát kereszténynek nevező ember miért barátkozik olyan vezetőkkel (pl. az iráni elnök), akinek emberei keresztényeket gyilkolnak meg saját hazájukban? Az ilyen ember ne nevezze magát kereszténynek."

Sosem barátkoztam ilyenekkel és nem is áll szándékomban. De már leírtam azt is miért nevezem magam kereszténynek: MERT MEG VAGYOK KERESZTELVE!!! NEM VAGYOK ZSIDÓ!!!

2010. okt. 3. 00:34
 13/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:16

Privát e-mail a válasz írójának

:DDD

2010. okt. 3. 00:36
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

Én keresztény vagyok és Jobbik szavazó.

Ma nem megyek szavazni mert nincs a falumban jobbikos jelölt.

2010. okt. 3. 10:08
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

"szeresd felebarátod", "felebarátod minden ember"

Csak sok az olyan véglény, aki emberi testtel rendelkezik, de lelke nincs. Ők nem emberek, ergo nem a felebarátaim, nem kell őket szeretnem.

2010. okt. 3. 10:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Én születésem óta gyakorlom a vallásomat (Római Katolikus Keresztény) és nálunk az egész család Jobbikos pedig mindenki hívő...
2010. okt. 7. 21:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés. Én Jobbikos vagyok, és ateista? Viszont engem abszolút nem érint meg a párt a vallási témájú dolgaival. Viszont csak náluk látom azt az elszántságok, és konkrét terveket amik ahhoz kellenek, hogy legyen valami változás. De ez már személyes politikai vélemény...
2010. okt. 7. 23:37
 18/23 anonim ***** válasza:

Morvai Krisztina válaszol a kérdésedre a videóban 1:30-tól.

http://www.youtube.com/watch?v=6eRjdE885P0

2010. okt. 8. 03:37
 19/23 anonim ***** válasza:
3:44-től egészen konkrétan erre válaszol.
2010. okt. 8. 03:44
 20/23 anonim ***** válasza:

kit érdekel hogy nem vagy zsidó?

a Jobbikot nem azért támogatom, mert tolja ezt a zsidóellenességet!

2010. okt. 8. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!