Igaza van legalább kint is látják hogy nem mibdenki ruszkiimádó agyhalott az országban.
2023. jan. 12. 07:54
2/14 anonim válasza:
Ennyire nem olvas senki fideszes lapomat, hogy naponta ötször belinkeltek egy ilyet? Vagy a főni mostanában kevesebb állami támogatást ad?
2023. jan. 12. 07:59
3/14 anonim válasza:
Nem szeretem Karácsonyt, szerintem az előválasztásos villamosa után, félre kellett volna állnia a politikából, mégha alapjáraton egyet is értek azzal, amit csinál, egy ilyen nyilatkozat után, nem tudom, hogy maradhatott politikai pozicióban DE:
itt viszont nagyon egyet kell vele értsek. A magyar kormány nem egyenlő Magyarországgal és itt Karácsony államférfiként viselkedett Orbán helyett is. Ha rászánná magát, itt lenne az ideje lecserélni Orbánt Karácsonyra. Jelenleg ő az egyetlen olyan nem fideszes vezető, aki magas pozicióban van és senkinek sem sikerült egyelőre kicsinálnia -saját magát leszámitva persze-, sem a párttársainak, sem a kormánynak.
2023. jan. 12. 08:00
4/14 anonim válasza:
Ha olyan vezetőd van mint Orbán, akkor nem tudod elkerülni, hogy ne beszélj róla. Mint a nagybácsi aki szerette fogdosni a 14 éves unokahúgát. Minden családi találkozón sgóba fog kerülni.
2023. jan. 12. 08:02
5/14 anonim válasza:
Kijivnek hívod, de nem tetszik ha valaki Orbánt szidja? Furcsa egyveleg. :)
2023. jan. 12. 08:07
6/14 anonim válasza:
Igaza van, mindenki a magyarokat szídja mert egy köpönyegforgató szar nép vagyunk.
2023. jan. 12. 08:23
7/14 A kérdező kommentje:
"Ennyire nem olvas senki fideszes lapomat"
Nem én tehetek róla, ha csak itt írják meg a lényeget
"Kijivnek hívod"
Ha ez a neve, minek hívjam, Párizsnak?
2023. jan. 12. 08:47
8/14 anonim válasza:
Kijev.
2023. jan. 12. 08:53
9/14 anonim válasza:
A háború előtt a város orosz "Киев" neve alapján angolul Kievnek, magyarul Kijevnek hívták a legtöbben, azóta terjedt el az ukrán "Ки́їв"-ből angolul a Kyiv, amit végülis magyarosíthatunk Kijivre, bár te vagy az első, akit láttam ezt használni. Igazából teljesen jogos, hogy Ukrajan fővárosát az ukrán nevén hívjuk és ne oroszul, csak furcsa ebben a kontextusban. Általában akit zavar, hogy Orbánt szidják szereti az oroszokat.
2023. jan. 12. 09:08
10/14 anonim válasza:
Legalább megmutatta, hogy nem olyan beszari, mint drága miniszterelnökünk, aki nem mert odamenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!