Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem fogja be az...

Orbán miért nem fogja be az orrát és legalizálja végre a melegházasságot meg a drogot, hogy megkapjuk az EU-s meg amerikai támogatásokat, és emelkedjen az ország renoméja?

Figyelt kérdés

Géza Fejedelem annó befogta az orrát és felvette a kereszténységet, mert akkoriban ez kellett ahhoz, hogy a Nyugat felnézzen ránk és támogasson minket.

Most más szelek fújnak, most akkor fogadnak el, ha füvezel meg imádod a melegeket.

Orbán miért Koppánykodik és nem teszi ezt meg az ország jövője érdekében?

2023. jan. 11. 01:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező

Magyarországon 2009 óta házasodhatnak a melegek, csak a neve az hogy bejegyzett élettársi kapcsolat. Akik 13 év alatt nem tudták ezt felfogni, hogy a melegek már rég megkaptak minden jogot amit a házassággal el akartak érni, annak mindegy mi történik, akkor sem fogja kifizetni az eu-s támogatásokat. Itt nem ez a valódi ok, egyszerűen azt nem akarják, hogy ez a kormány megfelelően tudja vezetni az országot.

Van ami nekünk nem eladó. EU-s milliárdokért se és ezt nem értik meg sokan az ellenzékiek közül.

Nem számít hogy kifizeti-e az eu a pénzeket, itt akkor sem fogják házasságnak hívni a melegek együttélésének jogi formáját, nem lesz legális a drog és nem mennek be a gyerekekhez érzékenyíteni az iskolákba lmbtq aktivisták, ahogy ne engedjük be az illegális migránsokat. Mert nem adjuk el az országunkat, a jövőnket - mivel az nem a miénk, hanem a gyerekeinké. Pont.

2023. jan. 11. 01:37
 2/23 anonim ***** válasza:
25%

"Nem számít hogy kifizeti-e az eu a pénzeket, itt akkor sem fogják házasságnak hívni a melegek együttélésének jogi formáját"

Miert nem veszunk peldat mas, feher kereszteny ertekekkel rendelkezo orszagokrol, mint pl. Argentina?

2023. jan. 11. 02:23
 3/23 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem ért vele egyet, és mert többet nem választanák meg.
2023. jan. 11. 02:23
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Fú egyes simán jár a krumli, ilyen szép házidoga a propaganda minisztérium iránymutatásaiból, nem piskóta!!!

Most létszi nézz is utána hogy a bejegyzett élettársi kapcsolat jogilag annyit ér mintha ráírom egy cetlire tartozol nekem 5 millió forinttal.

Pontosan ugyan annyit fog érni az aláírásod nélküli cetli tanúk nélkül mint a bejegyzett élettársi kapcsolat. (pár éve módosították, nem biztos de 2017?, 2018?, konkrétan kiüresítették hogy házasodnod kelljen ami meg ugye tiltott a melegeknek)

Viktornak add fel postán ezt a gyönyörű szöveget, szájer józska elejére spriccel mert ugye előre megyünk nem hátra :D

2023. jan. 11. 02:24
 5/23 anonim ***** válasza:
12%
#4: Jogász ismerőseimtől tudom, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mint a házasság, csak nem fogadhatnak örökbe, és az öröklést külön kell intézni. Szóval hazudsz.
2023. jan. 11. 02:27
 6/23 anonim ***** válasza:
80%

"Jogász ismerőseimtől tudom, hogy gyakorlatilag ugyanaz, mint a házasság, csak nem"

Ohh tehát olyan majdnem mint a pofon csak lábbal csinálják? Igazad van akkor nem is vertek meg hiszem majdnem lehetne az de nem ütött meg senki csak felrúgott? A jogász ismerősöd melyik gyárba takarító? :D

2023. jan. 11. 02:31
 7/23 anonim ***** válasza:
10%
#6: Több is mondta. Tehát akkor mondd el, miben ér hátrány a házasokhoz képest az öröklés külön intézésén kívül! Az örökbefogadást inkább hagyjuk, szerintem nem egészséges két férfinek gyereket nevelni, aki ráadásul nem is (lehet) az övék.
2023. jan. 11. 02:38
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
@7 szerintem az nem egeszseges hogy te ide irkalsz, de inkabb hagyjuk.
2023. jan. 11. 02:42
 9/23 anonim ***** válasza:
8%
#8: Tehát nincs érv. Sejtettem.
2023. jan. 11. 02:44
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

"Több is mondta. Tehát akkor mondd el, miben ér hátrány a házasokhoz képest az öröklés külön intézésén kívül!"

Máris mondtál egyet, az előződből idézve pedig: " gyakorlatilag ugyanaz, mint a házasság"

Értem én hogy homofób vagy, de saját magad mondod el hogy köze nincs egymáshoz. A házasság friss jogokkal ruház fel, az élettársi kapcsolat NEM! Ez már önmagában egy jelentős különbség.

De mivel egyből hoztál példát is kérdezd meg a többi gyári takarítót is aztán meséld el hogy mire jutottak cigiszünetbe :D

Mennyi is most a gyivibe az egy főre jutó élelmezési élelmezési keret? Ohhh google a barátod, biztosan jobb helyen van a gyerek az állami gondozás borzalmaiban mint két diplomás tanár férfinél aki nem csak meg tudja neki adni a szükségleteit hanem kevésbé cső butára nevelik mint téged a szüleid ;)

2023. jan. 11. 02:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!