Azt hogy másfél évszázada volt egy jelenleg is idegen ország területén.
Bocsi de a jelen kissé jobban leköti az embert. Alacsony bérek, világrekord áfa, világrekord infláció, a világpiaci energia árak többszörösének kifizetése. Tudod ilyen apróságok.
Kutyát nem érdekli néhány turbóhungarishen elme roggyantat leszámítva.
No lehet szépen lepontozni mert a gyerekem jelene és jövőjének hiánya jobban zavar mint egy másfél évszázados incidens.
Egészen addig maradhat a homokban a fejed amig elnem akarsz menni romaniaba és téged is csak azért fognak lemeszarolni mert magyar vagy. De hasonlóan leszek együttérző
Tudom, hogy létezett, a pontos számokat nem tudtam. A legtöbb, nemzeti alapon történt genocídiumról is tudok (nem csak a magyorokat érintettekről) .
Nem hiszem, hogy ehhez turbómagyarnak kell lenni. A kifejezést sem tudom értelmezni. Aki leköp a nagyváradi zebrán a magyar beszémedért, az turbóromán? Legközelebb megkérdezem az illetőtől.
Másrészt "aki a történelmet nem ismeri, arra ítéltetik, hogy újra átélje azt". Velünk is minden pillanatban történelem történik, kár lenne, ha az árcédulák rettegve való böngészése közben nem vennénk ezt észre. A gyerekeim jövője iránti aggodalom szerencsére nem tölti ki minden gondolatomat.
Az, hogy nem ismert az esemény, várható volt. A történelemoktatás siralmas. Átfogó, a folyamatokban logikát kereső elemzést nem tanítanak, szigetszerűen kell megtanulni egy-egy eseményt (a legkisebb gyerekem töritanárja volt az egyetlen kivétel, akivel találkoztam). Szóval, kérdező, ne csodálkozz, ha lehurrognak.
Legenda!
A szekelyek kozel 200 eve ebbol szeretnenek elonyokhoz jutni.
Aki a multban el, nincs jovoje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!