Meghalt Gerő András. Milyen emlékek maradnak meg benned?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 15:19
1/12 anonim válasza:
Annyira mély nyomott hagyott bennem, hogy konkrétan azt se tudom, ki az.
2/12 anonim válasza:
Nem tudtam ki az, de most olvasom, hogy egy intelligens, művelt, szellemes, igazi liberális volt. Nem olyan libbant, mint akik manapság nevezik magukat liberálisnak.
3/12 anonim válasza:
"Annyira mély nyomott hagyott bennem, hogy konkrétan azt se tudom, ki az"
Akkor biztos a smithmari 3. világháborús veszteségeit hallgatod nem egy igazi történészt.
4/12 A kérdező kommentje:
Én is csak Gerő Ernőről hallottam, de arról sem tudom már ki volt is az
2023. jan. 10. 15:27
5/12 anonim válasza:
Ő hívta Orbánt annak idején bukott miniszterelnöknek:
"Gerő András történész szerint a Kossuth téri kordonbontás a bukott miniszterelnök személyes reakciója, mert "nem bírja elviselni, hogy kétszer egymás után elvesztette a választásokat."
6/12 anonim válasza:
Mindenki, aki elhalálozik, utána megdicsőül. Ő is egy ilyen.
7/12 anonim válasza:
Tipikus libsi történész volt, aki szerette kommentálni az aktuálpolitkát. Nem kellett volna neki.
8/12 anonim válasza:
#1 #7 Játssátok le ezt egymás között. :D
9/12 anonim válasza:
Szerettem hallgatni általában, voltak szellemes megjegyzései.
Pl. hogy az ellenzéki politikusok olyanok ,mint a lufi minnél súlytalanabb annál magasabbra emelkedik.
10/12 anonim válasza:
Rendszeresen néztem/nézem az "Ez itt a kérdés" c. beszélgetős műsort, és az esetek mondjuk 80%-ában nem értettem vele egyet. Sokat elmond róla, hogy a Habsburg Történeti Intézet alapítója és igazgatója volt, alapvetően, mégha óvatosan is, de magyarság ellenes volt. Viszont rendkívül kulturált megnyilvánulásai miatt kedvelhető karakter volt, döbbenetes hogy néhány hete még láttam beszélni és véleményt alkottam róla, és már nincs többé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!