Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor valóban egy jó...

Vona Gábor valóban egy jó politikus, vezető lett volna?

Figyelt kérdés
Most hogy Vona visszavonult csak háttérben mond véleményeket, elemzéseket. Én alapjában balliberális gondolkodó ember vagyok de meglepően szimpatikus a gondolkodása, hozzáállása a politikához és elég jókat mond, van intelligencia is, habitusa is, szerintem ő már nem az a Vona aki volt régen...kár hogy visszavonult
2023. jan. 10. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nemhiszem. Akkor egy erősen jobbra koncentrált párt volt a Jobbik. Nem véletlenül vonult vissza és jól is tette.
2023. jan. 10. 07:24
 2/9 Sulek Péter ***** válasza:
91%
Szerintem nem kár érte. Nekem is szimpatikus volt, mikor még a Jobbik élén volt, kicsit túl jobboldali, túl radikális volt, az nem tetszett benne, de a balra tolódás az nekem nem jött be. Szerintem jó, hogy visszavonult. A baloldali politikának (tudom nincs értelme a jobb, bal oldalozásnak, de így mindenki érti)van értelme, és helye, de szerintem nem a legjobban képviselik magukat. Puzsér Vona nagyon jó, akad 1-2 jó fej, értelmes, de a Jobboldaliakra jobban vevő a lakosság, legalábbis a választási eredmények tükrében így néz ki.
2023. jan. 10. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Egy olyan politikus, aki arra vert ki, hogy "Elvettem a pártom lelkét, muhahaha" - minden lett volna, csak nem jó vezér.
2023. jan. 10. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Megbukott. Az jó?
2023. jan. 10. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Örültem volna ha 2018-ban Ő nyer, vagy nincs 2/3, de utólag nézve a párttársai akik pozíciót kaptak volna erősen kérdőjelesek voltak. Jobb, hogy így alakult. Én nem bánnám ha visszatér. Engem nem érdekel, hogy jobbos vagy balos, szerintem kifejezetten jól látja a dolgokat. De ha valakinek ez esetleg sok, akkor elég megnézni a Fidesz mi minden volt már.
2023. jan. 10. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
Don Szotyi! -A hatalomért - szó szerint - bármire képes volt és most sem lenne ez másként, ha teret, felhatalmazást kapna erre bárkitől is!
2023. jan. 10. 08:18
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Jah.
2023. jan. 10. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Kibicként viszonylag egyszerű osztani észt. Vona nem hülye és sok dolgot jól lát, de amikor helyzetben volt nem élt a lehetőségekkel amik az útjába akadtak, mert rosszul mérte fel a pártját, a pártja támogatottságát és ítélte meg azokat akikkel egy tányérból cseresznyézett.
2023. jan. 10. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
A jobbik és a Mihazánkra egy fenntarthatatlan pártok, mert ott van a fidesz. Alapból sokkal jobbról előzni a fideszes nem a legzsenibb ötlet se, mint a DK létezés ebben a formában.
2023. jún. 25. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!