Vona Gábor valóban egy jó politikus, vezető lett volna?
Figyelt kérdés
Most hogy Vona visszavonult csak háttérben mond véleményeket, elemzéseket. Én alapjában balliberális gondolkodó ember vagyok de meglepően szimpatikus a gondolkodása, hozzáállása a politikához és elég jókat mond, van intelligencia is, habitusa is, szerintem ő már nem az a Vona aki volt régen...kár hogy visszavonult2023. jan. 10. 07:21
1/9 anonim válasza:
Nemhiszem. Akkor egy erősen jobbra koncentrált párt volt a Jobbik. Nem véletlenül vonult vissza és jól is tette.
2/9 Sulek Péter válasza:
Szerintem nem kár érte. Nekem is szimpatikus volt, mikor még a Jobbik élén volt, kicsit túl jobboldali, túl radikális volt, az nem tetszett benne, de a balra tolódás az nekem nem jött be. Szerintem jó, hogy visszavonult. A baloldali politikának (tudom nincs értelme a jobb, bal oldalozásnak, de így mindenki érti)van értelme, és helye, de szerintem nem a legjobban képviselik magukat. Puzsér Vona nagyon jó, akad 1-2 jó fej, értelmes, de a Jobboldaliakra jobban vevő a lakosság, legalábbis a választási eredmények tükrében így néz ki.
3/9 anonim válasza:
Egy olyan politikus, aki arra vert ki, hogy "Elvettem a pártom lelkét, muhahaha" - minden lett volna, csak nem jó vezér.
5/9 anonim válasza:
Örültem volna ha 2018-ban Ő nyer, vagy nincs 2/3, de utólag nézve a párttársai akik pozíciót kaptak volna erősen kérdőjelesek voltak. Jobb, hogy így alakult. Én nem bánnám ha visszatér. Engem nem érdekel, hogy jobbos vagy balos, szerintem kifejezetten jól látja a dolgokat. De ha valakinek ez esetleg sok, akkor elég megnézni a Fidesz mi minden volt már.
6/9 anonim válasza:
Don Szotyi! -A hatalomért - szó szerint - bármire képes volt és most sem lenne ez másként, ha teret, felhatalmazást kapna erre bárkitől is!
8/9 anonim válasza:
Kibicként viszonylag egyszerű osztani észt. Vona nem hülye és sok dolgot jól lát, de amikor helyzetben volt nem élt a lehetőségekkel amik az útjába akadtak, mert rosszul mérte fel a pártját, a pártja támogatottságát és ítélte meg azokat akikkel egy tányérból cseresznyézett.
9/9 anonim válasza:
A jobbik és a Mihazánkra egy fenntarthatatlan pártok, mert ott van a fidesz. Alapból sokkal jobbról előzni a fideszes nem a legzsenibb ötlet se, mint a DK létezés ebben a formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!