Minden második tanár ismerősöm azt tervezi, hogy a tanév végén felmond?
Azt tudom hogy vannak baromira inkompetens emberek, de ilyen mocsok módjára szidni egy egesz társadalmi réteget, mint itt egy két ember, akik a gyerekeit nevelik, elképesztően undorító. Voltam tanár, nagyon nehez volt. És vicces hogy mesterdiplomás emberekről azt hiszik, hogy nem tudnak elhelyezkedni 😅
A kérdésre válaszolva: jól teszik. Mondjanak is fel. Amióta ott hagytam sokkal kiegyensúlyozottabb éltem van, tényleg napi 8 órát dolgozom, nem este 9 kor allok fel a gép elől. Van időm, amire akarom és természetesen jobban keresek
Sok sikert:*
Majd biztos azért nem váltok munkat, es nyomorgok tovább, neg tűröm a megaláztatást napi 12-14 óra munkaert, nehogy szegény többi embernek elvegyem a munkahelyét:D
Ezért vicces, hogy képzett, diplomás emberekről azt hiszik, nem lesz munkahelyük, igazából féltek, hogy még nagyobb eséllyel indulnak ;)
Nyilván szakfuggo is, de azért szerintem aki tisztességesen végigcsinál egy hat éves egyetemet, mást is tisztességesen fog elvégezni...
Amúgy meg már egy fagyizóban többet lehet keresni, mint tanárként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!