Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánkat miért kedvelik...

A mi hazánkat miért kedvelik sokan, milyen programot akar megvalósítani ha kormányra jut?

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Betiltja a buzulást, kivágja a migránsokat és a kovidot is megszünteti.
2023. jan. 9. 19:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor az Unió nem sok pénzt adna az országnak.
2023. jan. 9. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Részletesen nem tudom, de látszólag a hazafiasság vezeti őket, tehát a magyar érdek az első, míg a többi pártnál a pártérdek, a hatalom, a pénz. Őszinték és racionálisak. Ha nem tetszik nekik a genderpropaganda, ledarálnak egy mesekönyvet, nem érdekli őket, hogy erre mindenki nácizza őket, csak a gender által tönkretett életek. Ha kisebbségi bűnözés van, kimondják, megvédik a magyarokat, míg a többi párt nácizza őket és az 1.5 milliós cigányság szavazataira ácsingózik. Ha az EU nélkül jobb lenne gazdaságilag, akkor megfontolják a kilépést, míg a többi párt nem merne gondolni sem rá. Ezért aztán nincs olyan sok szavazójuk, mint a populista Fidesznek.
2023. jan. 9. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

"Akkor az Unió nem sok pénzt adna az országnak."

Látod ez a baj, hogy ilyen az életfelfogásod.

2023. jan. 9. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk, ha én abban a szituációban találnám magam, mint amiben te most vagy, akkor kezdetnek elolvasnám ezt.

[link]

2023. jan. 9. 19:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van részletes PDF-ben elérhető változat, el kellene olvasni. Jó, tudom, tudom..........
2023. jan. 9. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

3, a gendernek nincsenek ádozatai, a kissebségeket még nem csak a szavazataik miatt védjük, hanem mert kussebbségiek

És igen, aki őket bűnözőnek,meg a gendert rossznak tartja az náci. Meg az is rossz hogy szembemennek az amerikai-demokrata, illetve európai érdekekkel. Ha a NATO-ból és eu-ból kilépünk, az mo. nak a halála lenne. Amúgy nem értem, hogy ebbe az országban miért lakik ennyi iduióta szélsőjobboldali rasszista keresztény-konzervatív...

2023. jan. 10. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
7-es, miért lenne egyenlő a halálal, ha kilépnénk az eu-ból, meg a nato-ból?
2023. jan. 10. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Röviden azért, mert a NATO az orszàg biztonsat, az eu pedig a jogàllamisàgor és pénzügyi forràsokat biztosìt
2023. jan. 10. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
*Biztonsàgàt
2023. jan. 10. 19:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!